Johanna Kuvaja

Playboy-kaunotar Johanna Kuvajan hurja paljastus: Seksisuhde liigakiekkoilijaan ja nettiparittelua NHL-pelaajan kanssa – rohkeat kuvat Seiskassa!

Uutiset | 22.10.2020 08:11

Suomen Sabrinaksikin kutsuttu Johanna Kuvaja kohautti vuosi sitten Shower-sinkkunsa musiikkivideolla. Siinä entinen musiikin- ja luokanopettaja kiehnäsi suihkussa litimärässä ja avonaisessa uimapuvussa juoksevan veden alla.

Johannasta julkaistiin syyskuussa yläosattomia kuvia Portugalin Playboyssa. Seiska julkaisee samaisesta kuvaussessiosta aiemmin julkaisemattomia otoksia.

Katso Johannan rohkeat kuvat Seiska Klubista!

Seksisuhde liigatähden kanssa!

Johannalla on takanaan rankkoja aikoja. Muutama vuosi sitten hän irtisanoi itsensä musiikinopettajan virasta koulun homealtistuksen vuoksi. Altistuminen johti vuoden sairauslomaan ja masennukseen, jonka myötä meni myös parisuhde.

Nyt vaikeudet on kuitenkin selätetty, ja Johanna nauttii elämästä taas täysin rinnoin. Sinkkuäidillä riittäisi vientiä yllin kyllin.

– Olen aika valikoiva miesten suhteen, enkä lähde helposti treffeille. Kyllä minä sen voin myöntää, että jokin aika sitten minulla oli seksisuhde erään nimekkään liigapelaajan kanssa. Olen myös harrastanut nettiseksiä erään NHL:ssä pelanneen pohjoisamerikkalaisen komistuksen kanssa.

Lue lisää Johannasta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja, Tampere
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!