Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen

Rita Niemi-Manninen valitteli Instagram-tilinsä hakkerointia Facebookissa: pyysi vahingossa neuvoa parodiasivustolta - sai jäätävän kuittailuviestin!

05.08.2019 16:32

Hiljattain esikoisensa saanut Rita Niemi-Manninen menetti Instagram-tilinsä ja pyysi apua parodiasivustolta.

Rita valitteli Facebook-profiilissaan viikonloppuna sitä, että hänen Instagram-tilinsä oli kaapattu. Sen seurauksena hän menetti kuvansa ja videonsa. Lisäksi Ritan seuraajamäärä on pudonnut lähes 30 000 ihmisellä.

- Kyyneleet tulivat väkisin siinä vaiheessa kun huomasin, että mun videokansiot vauvasta ja kuvat alkoivat kadota. Mulla on kaikki kuvat tallella tottakai, mutta ne Instassa olleet tarinat kuvien kera ja oman some-tilin menettäminen tuntuu todella pahalta, Rita kirjoitti Facebook-päivityksessään viikonloppuna.

 

Huvittava käänne

Rita on yrittänyt kaikkensa saadakseen Instagram-tilinsä takaisin. Hän on etsinyt tahoa, joka voisi auttaa häntä ikävässä tilanteessa.

Rita otti yhteyttä Facebookissa olevaan Asiakaspalvelu Suomi -sivustoon ja kysyi neuvoa heiltä. Rita tosin ei tainnut tietää, että kyseinen sivusto on luotu parodiamielessä, eikä sillä ole tekemistä minkäänlaisen oikean asiakaspalvelun kanssa.

Rita julkaisi sivuston seinällä hämmentyneen kirjoituksen, jonka yhteyteen hän oli lisännyt kuvakaappauksen sivustolta saamastaan vastauksesta.

- Laitoin teille viestiä että Instagram-tilini on hakkeroitu ja sain tällaisen vastauksen?! Nyt en ymmärrä, Rita kirjoitti.

Hänen aikaisemmin saamansa vastaus oli hyvin värikäs:

- Hei Rita ja kiitos kivasta viestistäsi. Tiedustelisimme, että oletko jo rukoillut asiasta ja onko sinulla antaa meille vinkkejä miten voisimme itse tienata sosiaalisen median tileillämme? Terveisin, Aspan tytöt.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto, Facebook

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!