Rintasyöpä avasi Virpi Miettisen silmät: ”Elämän palikat nousevat uuteen arvoon!”

Uutiset | 06.07.2020 19:06

Vuoden 1965 Miss Suomi Virpi Miettisen, 74, kesätilan pihalla asennusta odottelee kauan unelmoitu kylpytynnyri. Koska rantaa ei ole lähellä eikä lähipurossa polskuttelu Virpiä houkuta, ex-missi tilasi tynnyrinsä Tallinnasta suomalaiselta tehtaalta. Tarkan euron nainen sai himoitsemansa kylpytynnyrin talvihintaan.

– Nämä pienet asiat tuottavat minulle suurta iloa. Nautin elämästäni niin paljon kuin vain voin.

 

Lue myös: Ex-missi Virpi Miettinen remontoi keittiönsä kohukirjan tuotoilla – kuvat Seiskassa!

Virpi sanoo, ettei ole enää nuori ja tietää, ettei elä ikuisesti. Hän pitää jokaista päivä arvokkaana lahjana.

– En halua hukata aikaani murehtimiseen tai toimettomuuteen. On yhtä juhlaa, että omat jalat kantavat ja voin kohottaa täällä mökillä rapakuntoani leikkaamalla nurmikkoa, lapioimalla hiekkaa ja kärräämällä multaa.

– Kaksi kesää sitten kainalooni tarttui punkki ja sairastuin borrelioosiin. Saatan yhä horjua, ja jotkut luulevat minun olevan humalassa. Olen kuitenkin ollut raitis jo yli 30 vuotta.
– Kaksi kesää sitten kainalooni tarttui punkki ja sairastuin borrelioosiin. Saatan yhä horjua, ja jotkut luulevat minun olevan humalassa. Olen kuitenkin ollut raitis jo yli 30 vuotta.

Lue myös: Ex-missi Virpi Miettinen, 74, maalasi koronakaranteenissa 80 taulua – ”Lihakseni pääsivät todella heikkoon kuntoon!”

Muutama vuosi sitten sairastettu rintasyöpä sai Virpin näkemään asiat eri tavalla kuin aikaisemmin.

– Kun luulee kuolevansa ja saakin jatkoaikaa, elämän palikat nousevat uuteen arvoon.  Toivon, että voin positiivisella asenteellani vaikuttaa muihinkin ja olla esimerkkinä, että mistä tahansa suosta on mahdollista nousta jaloilleen.

– En murehdi menetettyjä asioita, vaan katson eteenpäin loppuun asti.

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!