Katso videot!

Ex-missi Virpi Miettinen remontoi keittiönsä kohukirjan tuotoilla – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 03.07.2020 20:02

Vuoden 1965 Miss Suomi Virpi Miettisen, 74, elämäkerta Tuhma prinsessa julkaistiin kaksi vuotta sitten. Virpille on tärkeää, ettei kirjassa kaunistella, liioitella tai vääristellä.

– Elämääni on mahtunut paljon. Koska kukaan ei tiedä päiviensä määrää, halusin elämäkertani olevan totuudenmukainen, eikä jonkun toisen mielikuvien tuotosta vasta kuolemani jälkeen.

Lue myös: Glamour-elämä vaati veronsa! Miss Suomi Virpi Miettinen ajautui sekakäyttäjäksi – ”Menetin säästöni ja jouduin putkaan!”

Kirja on mennyt kivasti kaupaksi, vaikka Virpi ei sillä rikastumaan ole päässytkään. Pieni lisätulo kuitenkin mahdollisti keittiöremontin satavuotiaalle kesämökille.

Virpi on elänyt vuosien saatossa sekä runsaassa yltäkylläisyydessä että sinnitellyt pienen eläkkeensä varassa. Keittiön hän kävi hakemassa pakettiautolla ja peräkärryllä Naantalista asti, koska sai sen halvalla.

Lue myös: ”Tylsä missi ei kiinnosta!” Missilegenda Virpi Miettinen eli kuten ajatteli: ”Heittäydyin täysillä jet set-elämään!”

– Tämä on purkukeittiö. Ihastuin siihen, koska se on vanhanaikainen ja sopii tämän mökkini henkeen. Mukana tuli niin paljon moderneja keittiö- ja kodinkoneita, ettei valovirtapiirini enää riittänyt, vaan tänne piti asentaa lisää sähkölähteitä. Kaapelit kaivettiin maan alle, ja ylöskaivettu pihani oli kuin sotatantereen jäljiltä.

Lue lisää ja katso kuvat Virpin mökiltä tuoreimmasta Seiskasta!

 

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalo pääsee juhannuksena muotimaailman katseiden alle: Haluan kansainvälisen uran!

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!