Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Mads Östberg

Rinnat paljaana Jyväskylän MM-rallissa! Yläosattomat kaunottaret tarjosivat kuskeille palveluksia tien varressa - kuva!

Jyväskylän MM-ralli päätyi toisena vuotena peräkkäin otsikoihin paljaan pinnan takia.

Jo viime vuonna norjalaiskuski Mads Östberg (kuvassa yllä) ja hänen kartanlukijansa Torstein Eriksen tulivat yllätetyksi Jyväskylässä, kun nuoret naiset paljastivat heille rintansa MM-rallireitin varressa. Sama toistui tänäkin vuonna.

LUE: Suomalaisnaiset rinnat paljaina Jyväskylän MM-rallissa: kartturi julkaisi kuvat, joissa näkyy kaikki - katso! 

Jos viime vuonna yläosattomia paljastelijoita oli neljä, tällä kertaa kertaa heitä oli, mutta nyt naiset tarjosivat Östbergille myös huoltoapua. Rallye-Magazin-lehti julkaisi lauantaina Facebookissa kuvan, jossa kaksi nuorta naista heiluu tien varressa hyvin vähissä vaatteissa pesusieni ja ämpäri käsissään. Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Toisella naisista on jalassaan valkoiset sortsit, toisella pelkät mustat string-alushousut. Palvelukseksi he tarjoavat autonpesua ja renkaanvaihtoa rahallista korvausta vastaan.

Kuvassa näkyy, että Mads Östbergin auto on juuri ohittamassa heitä, Rallye-Magazin merkitsi Östbergin ja kartturi Eriksenin kuvaan.

- Erikoinen autonpesutarjous, Rallye-Magazin kirjoitti päivityksessään.

Torstein Eriksen jakoi kuvan omalla Facebook-tilillään.

- Koska tämä tapahtui toisena vuotena peräkkäin, meidän on aika vaihtaa nuotteja, Eriksen kirjoitti vitsaillen.

Östbergin kisa ei mennyt paljaista rinnoista suinkaan sekaisin, vaan norjalaiskuski sijoittui Jyväskylän MM-rallissa toiseksi. Kisan voitti virolainen Ott Tänak, kolmanneksi sijoittui Suomen Jari-Matti Latvala.

LUE MYÖS: Tässä on Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan huippumoderni piilopirtti - Seiska esittelee: tontin hinta 137 000 euroa - kuvat! 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!