Katso kuvat!

Tässä on Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan huippumoderni piilopirtti - Seiska esittelee: tontin hinta 137 000 euroa - kuvat!

Uutiset | 23.07.2018 07:59

Seiska kertoi aikaisemmin rallikuski Jari-Matti Latvalan, 33, ja tosi-tv-kaunotar Maisa Torpan, 27, hankkineen viime kesänä Puumalasta Saimaan rannalta massiivisen rantapaikan. Kyyhkyläiset pulittivat niemen kärjessä sijaitsevasta 1,3 hehtaarin tontista vaivaiset 137 000 euroa.

– Mentiin käymään ystävien luona siellä kahvilla ja lähdettiin tontti kainalossa, Maisa kirjoitti Facebookissa tonttikauppojen jälkeen.

Tontti sijaitsee suojaisan Sourunlahden rannalla, 20 kilometrin päässä Puumalan keskustasta.

Jari-Matin ja Maisan mökkitontti sijaitsee Saimaalla.
Jari-Matin ja Maisan mökkitontti sijaitsee Saimaalla.

Lue myös: Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan piilopirtti yllättää – vaatimattoman kokoinen pikkumökki Saimaalla!

Katettu terassi

Jari-Matti ja Maisa ovat toistaiseksi pystyttäneet tiluksilleen vasta vierasmajan ja piskuisen rantasaunan. He hakivat rakennuslupia rakennuksille keväällä, ja pytingit valmistuivat kesäksi.

Mökissä on huoneistoalaa ainoastaan 28 neliötä, mutta lisää tilaa tuo iso, katettu terassi. Terassilta aukeaa upea näköala järvelle.

Terassin lisäksi modernissa lemmenpesässä on keittiö, tupahuone ja makuuhuone. Mökin vieressä on vajaan 20 neliön rantasauna, jonka edustalla lepäävä halkopino kielii rallin MM-sarjassa Toyotalla kaasuttelevan Jari-Matin ja Maisan päässeen jo korkkaamaan uuden kesätukikohtansa saunan.

– Uudelle mökille muuttopäivä. Hyvä päivä, Maisa kirjoitti Instagram-kuvansa alle juhannuksena.

Tyylikkään vierasmajan kruunaa lasitettu terassi, josta aukeaa upeat näköalat järvelle.
Tyylikkään vierasmajan kruunaa lasitettu terassi, josta aukeaa upeat näköalat järvelle.

Lue myös: Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan uusi upea kesämökki nousi Saimaan rannalle - katso kuvat!

Saunalta laskeutuu polku järven rantaan, jossa komeilee uutuuttaan kiiltävä laituri. Siihen saa kiinnitettyä tarvittaessa isonkin paatin, mikäli pari pitää veneilystä.

Puut tuovat suojaa

Varsinaiset rakennukset sijaitsevat puiden katveessa, suojassa ulkopuolisten katseilta, joten Maisa ja Jari-Matti voivat rauhassa nauttia auringosta ja muista kesäpäivien iloista.

Saunan lauteiltakin voi ihailla järvimaisemia.
Saunan lauteiltakin voi ihailla järvimaisemia.

Lue myös: Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa juhlivat vuosipäiväänsä - rakkaus alkoi hyvin erikoisella tavalla!

Rakennusoikeutta ja tyhjää tilaa kallioisella tontilla riittää vielä reippaasti. Lieneekin vain ajan kysymys, milloin Jari-Matti ja Maisa rakennuttavat tontille hulppean huvilan. Paikan keskeneräisyydestä kertovat myös risukasat keskellä pihaa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!