Riku Nieminen rentoutuu hikiliikunnalla.

Riku Nieminen kokemattomista näyttelijöistä: ”Ovat kuvauksissa jatkuvasti varpaillaan ja jännittävät!”

18.11.2019 15:02

Tänä talvena näyttelijä Riku Nieminen, 33, on mukana Elisa Viihteen alkuperäissarjan Sipoon herttuan toisella kaudella. Sarjan lehdistötilaisuudessa esiintyykin hyvin rento ja rauhallinen näyttelijä.

Riku sanookin, että hän yrittää ottaa asiat rauhallisesti turhia hötkyilemättä, sillä muutoin työssä syntyy helposti pieniä virheitä.

– Usein huomaa, että monet vähän vähemmän näytelleet ihmiset ovat kuvauksissa jatkuvasti varpaillaan ja jännittävät. Itse pystyn olemaan täysin löysänä ja rentona, mutta heti kun kamera käy, olen eri tilassa.

Riku Nieminen sanoo, että ei ole väliä, tekeekö hän komediaa vai draamaa.  – Viihtyminen riippuu ihan muista jutuista. Jos on kehno käsis, ärsyttävät kollegat ja huono liksa, niin eihän sellaista halua tehdä.
Riku Nieminen sanoo, että ei ole väliä, tekeekö hän komediaa vai draamaa. – Viihtyminen riippuu ihan muista jutuista. Jos on kehno käsis, ärsyttävät kollegat ja huono liksa, niin eihän sellaista halua tehdä.

 

Lue myös: Näyttelijä Riku Nieminen ei kaipaa takaisin suosikkiohjelmaan: Putous oli rankkaa aikaa!

Rankka hikiliikunta on Rikun paras rentoutumiskeino.

– Harrastan muun muassa seinäkiipeilyä, siinä pääni tyhjenee kaikesta muusta kokonaan. Kiipeilyssä on mukana fyysisyyttä, ongelmanratkaisua ja myös vähän kuolemanpelkoa.

Lue myös: Tähtinäyttelijä Riku Nieminen haaveilee uudesta urasta: ”Vahva halu päästä kokeilemaan kykyjä!”

Jouluksi etelään

Tulevan joulun Riku viettää perheensä kanssa etelässä rantalomalla.

Häntä pyydetään usein joulupukiksi tapahtumiin, ja joskus hän on niihin suostunutkin. Perinnettä hän ei aio asiasta kuitenkaan tehdä.

– Ei ole pelkoa, ihan tarpeeksi olen saanut hahmoja tehdä, Riku nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!