Hyppää pääsisältöön
Riku Nieminen

Riku Nieminen avautuu perhearjestaan: Olen kärsinyt väsymyksestä – lastenhoitajalle on tarvetta!

Ruuhkavuodet kahden pienen lapsen isänä ovat saaneet näyttelijä Riku Niemisen, 31, pohtimaan unipäiväkirjan aloittamista, sillä hän myöntää kärsineensä väsymyksestä kesälomilta töihin palattuaan.

– Viime aikoina olen nukkunut sellaista viittä kuutta tuntia yössä, joka on suositeltua vähemmän. Pientä väsymystä on ollut ilmassa, mutta olen onnistunut kuittaamaan univelat viimeistään viikonloppuisin. Onneksi minulla ei ole ongelmia nukkumisen kanssa, Riku kertoo Seiskalle. 

LUE: Tässä on Riku Niemisen kaunis näyttelijäpuoliso Annika – kuva! ”Olemme näytelleet yhdessä vain improkeikoilla”Tingin urheilemisesta


Tänä syksynä Riku nähdään Suomen Kansallisteatterin näytelmissä Koivu ja tähti sekä Kumma peruna. Lisäksi häntä työllistää Sarasvuo-elokuvan ja uuden tv-sarjan kuvaukset.

Kiireen keskellä hän on tinkinyt urheilemisesta.

– Koska en ehdi treenaamaan, olen panostanut hyötyliikuntaan. Teatterityö on hyvin fyysistä, sillä nytkin roikun Koivu ja tähti -näytelmässä pitkiä aikoja viiden metrin korkeudessa. Minulla on esityksen aikana pieniä taukoja, jotka käytän leukojen ja punnerrusten tekemiseen.

LUE MYÖS: Riku Niemisen järkytys: Varkaat iskivät konttoriin!

LUE MYÖS: Varkaat iskivät Riku Niemisen firman toimistoon: poliisi sai tekijät nopeasti kiinni – missä ovat tärkeät kovalevyt?!

Kiireisen arjen keskellä Riku ja hänen näyttelijäpuolisonsa Annika Poijärvi ovat turvautuneet auttaviin käsiin.

– Lastenhoitajalle on ollut tarvetta, kun olemme molemmat kiinni teatterissa. Meillä on todella hyvä tukiverkosto, joten emme ole joutuneet antamaan lapsia hoitoon täysin tuntemattomille ihmisille. Ystävät ja perhe ovat olleet suurena apuna.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!