Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Riku Nieminen.

Varkaat iskivät Riku Niemisen firman toimistoon: poliisi sai tekijät nopeasti kiinni – missä ovat tärkeät kovalevyt?!

Näyttelijä Riku Nieminen joutui viime sunnuntaina (17.9.) varkauden kohteeksi, kun hänen yhtiönsä Sokanen Productions Oy:n toimistoon Helsingin Töölössä oli murtauduttu.

Roba-tv-sarjassa poliisia näytelleen Rikun onneksi poliisi pääsi tekijöiden jäljille nopeasti. Tässä avittivat videokameranauhat, joiden perusteella poliisi osasi tehdä iskun läheiseen Sininauhasäätiön asuntolaan.

– Jutussa on epäiltyjä, ja kiinniottojakin on tehty. Sen enempää en halua kommentoida, koska tutkinta on tällä hetkellä kesken, Seiskalle kerrottiin poliisista maanantaina.

Tunnisti tavaroitaan

Riku saapui itse tunnistamaan anastettua omaisuuttaan varkaiden kiinniottopaikalle. Pitkäkyntisten matkaan oli lähtenyt muun muassa elektroniikkalaitteistoa.
 
Riku poliisien ympäröimänä.

– Riku sai poliiseilta takaisin vahvistimen ja Applen tietokoneen näytön, jotka hän tunnisti omikseen, paikalle sattumalta osunut silminnäkijä kertoo Seiskalle.

Riku vaikutti hermostuneelta.

Silminnäkijän mukaan Riku oli tilanteessa järkyttyneen oloinen.

– Hän silitteli hermostuneesti kaljuaan ja puhui puhelimeen. Poliisille Riku kertoi kaipaavansa eniten takaisin kovalevyjä, koska niissä olisi jonkin projektin keskeneräistä materiaalia, Seiskalle kerrotaan.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus, Seiskan lukija

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!