Katso kuvat!
Riina-Maija Palander

Riina-Maija Palander paljastaa: Miehet eivät uskalla lähestyä minua!

Uutiset | 01.09.2020 09:32

Alastaron moottoriradan sysimusta asfaltti imee lämpöä. Mekaanikot joutuvat korjaamaan aurinkolasiensa asentoa Riina-Maija Palanderin, 43, pyyhältäessä ohi. Ilmassa väreilee muukin kuin helle.
Samaan aikaan Riiniksen aviomies, ex-alppinisti Kalle Palander, 43, viettää viikonloppua Virossa pariskunnan kartanolla. Riina-Maija on liikenteessä ystäviensä kanssa.

Aviomies-Kallella on vilkkusilmän maine, mutta Riina-Maijaa ei pätkääkään huoleta hänen viettämä poikien viikonloppu Virossa.

– Olen tähän ikään mennessä nähnyt niin paljon kaikenlaista, että näen kyllä metsän puilta. Tiedän hänen rakastavan minua hirveän paljon, se riittää minulle.

Lue myös: Riina-Maija Palander kiittää ulkonäöstään hyviä geenejä: Voin syödä roskaruokaa lihomatta!

Vaikka Riina-Maija myöntää suhteensa karikot, niistä jauhaminen myös ärsyttää häntä. 

– Olemme luonteiltamme niin voimakkaita ihmisiä, että puhdistamme välillä ilmaa ja menemme sitten eteenpäin. Sitä paitsi riitelemme vain äärimmäisestä väsymyksestä, pikkuasioista nahistelu ei kiinnosta vähääkään.

Riinis

Miehet jänistävät

Alastaron vauhtiviikonloppu ei anna Kallelle aihetta mustasukkaisuuteen, vaikka puoliso kerääkin katseita. Muoniolaissyntyinen Riinis naurahtaa, ettei häntä ikinä tulla iskemään.

– Kukaan ei uskalla lähestyä minua kasvotusten. Sosiaalisessa mediassa saatetaan kehua, että ”Hei, olet kiva, olisi kiva nähdä”, muttei mitään sen kummempaa.

Lue myös: Pettämiskohu ei vaikuttanut Kalle Palanderin ja Riina-Maija-vaimon väleihin: lemmenlomalla Meksikossa! Katso kuumat bikinikuvat!

– Harvoin minun tulee toisaalta käytyä enää ulkona. Lähestulkoon kaikki aikani menee Viron-kartanomme majoitustoiminnan pyörittämiseen, enkä siellä maaseudun rauhassa jaksa meikata ollenkaan. Välillä saatan heittää irtoripset paikoilleen, ja siinä se.

Riinis
– Tiedostan itsekin, etten näytä vielä nelikymppiseltä, Riinis aprikoi. 
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen, Nelonen Media, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!