Remu Aaltonen soitti viimeisen Hurriganes-keikan kovan sairauden uuvuttamana – ”Meinasin välillä pudota”

Uutiset | 28.01.2019 10:03

Taltiointi mahdollisesti viimeisestä keikasta, jolla kuultiin Hurriganes-musaa Remu Aaltosen, 71, itsensä esittämänä, julkaistiin toissa viikolla. Levyn julkaisutilaisuudessa Remu kertoi olleensa löysät housussa ennen keikkaa. Ei siksi, että häntä olisi jännittänyt, vaan paha flunssa veti niin sairaaksi, ettei hän uskonut keikasta selviävänsä.

Lue myös: Teneriffalle asettunut Remu Aaltonen ei hyydy eläkkeellä – ”Lodjussa ehtii koisaamaan!”

– Silloin oli paskat housussa, kun olin niin kipeä, että mietin, miten mä pääsen alttarille ja pois sieltä. Oli sellainen flunssa, etten ole vastaavaa nähnyt. Mikään ei auttanut. Meinasin välillä pudota perseelleni, Remu kertoo.

Hurriganesin legendaarisimpaan kokoonpanoon kuuluivat Remun lisäksi Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen.
Hurriganesin legendaarisimpaan kokoonpanoon kuuluivat Remun lisäksi Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen.

 

Lue myös: Tällainen on Remu Aaltosen, 70, kaupunkikoti Arabiassa: antiikkiset huonekalut ja upea kylpyhuone tekevät vaikutuksen – kuvat!

Remulla on takanaan tuhansia keikkoja, mikä varmasti auttoi veteraania paikassa, jossa moni muu olisi jäänyt sänkyyn. Yleisöstä tuskin kovinkaan moni edes aavisti Remun olevan sairas.

– Se on muissa lajeissa ihan sama. Jos on hiihtokilpailut, sit kilpaillaan. Oli sää mikä tahansa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Pasi Murto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!