fbq
Uutiset
27.05.2018 19:37
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Ari Lahti
Perttu SIrviö pelasti pariskunnan remontin.
Remonttiohjelmaa vetävä BB-Perttu Sirviö pelasti Ellenin ja Antin remonttihelvetiltä: ”Perttu pelasti kotimme ja elämämme!”
Uutiset
27.05.2018 19:37
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Ari Lahti

Ellen, 36, ja Antti, 39, Hinttala elivät pitkään remonttihelvetissä Nurmijärvellä sijaitsevan omakotitalonsa kanssa. Remonttihelvetti vei sekä rahat että voimat, ja melkein mielenterveydenkin.

Vuonna 1930 rakennetun puutalon murheenkryyni oli edellisen omistajan yläkertaan rakentama sauna, jonka tilalle Hinttalat halusivat makuuhuoneet sekä itselleen että kahdelle lapselleen.

Vuonna 2011 aloitettu homma oli täysin kesken vielä viime kesänä, kun Big Brother -sarjasta tuttu kirvesmies Perttu Sirviö tuli Remonttipiiskuri-tv-sarjaansa kanssa apuun.

Lue lisää: Ellenin ja Antin ostama unelmien koti osoittautui täydeksi katastrofiksi – remonttihelvetti vei rahat ja voimat: ”Talo olisi voinut syttyä tuleen hetkenä minä hyvänsä!”

Nukuimme siksakissa

Pertun mielestä Hinttalan talossa olisi ollut paljonkin remontoitavaa, mutta nyt oli tärkeintä saada vanhemmille ihan oma makuukammari ja lapsille omansa.

– Emme nukkuneet tässä 160-senttisessä sängyssä edes vierekkäin vaan lomittain siksakissa, Antti kuvailee.

Kolmen päivän urakka

Pertun ja hänen työporukkansa urakoinnin tuloksen nähtyään pariskunta vihdoin uskoo, että hommat kannattaa antaa ammattilaisten käsiin.

– Meitä oli kirjaimellisesti kaksi kokkia hämmentämässä soppaa ilman oikeita tarvikkeita ja suunnittelua, Ellen sanoo.

Perttu työmiehineen hoiti kolmessa päivässä urakan, johon Hinttalan pariskunnalta oli mennyt jo kuusi vuotta.

– Teimme viime kesänä kymmenen jaksoa Remonttipiiskuri-sarjaamme ja kuvauspäiviä oli 40. Yhteen kohteeseen ei voinutkaan mennä enempää aikaa, Perttu myhäilee ällistelylle.

Lue myös: BB-Pertusta tuli remontti-Perttu: remontoi Seiskan toimituksenkin - video!

Perttu halusi ensimmäisen jakson esityksen alla käydä moikkaamassa Elleniä ja Anttia. Hän halusi nähdä, vieläkö uupumus painaa, kuten vuosi sitten kuvausten aikaan.

– Meillä on tätä nykyä valtavasti virtaa, kun pitkä painajainen päättyi. Perttu tuli ja pelasti kotimme ja elämämme, aviopari kehuu vuolaasti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »