fbq
Uutiset
07.04.2017 13:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Reino Nordin poseeraa Seiskalle
Reino Nordin tietää rajansa: Toi on se äänensävy, kun Maria ajattelee: "Käyttäydy, v**un kusipää!"
Uutiset
07.04.2017 13:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Eilisessä Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelman vieraina nähtiin näyttelijä-muusikko Reino Nordin ja hänen vaimonsa Maria Nordin.

Illan aikana käsiteltiin muun muassa tammikuussa tapahtunutta poliisin ratsiaa, jossa Reinolta löytyi autostaan marihuanaa. Reinon käytöstä lähetyksessä on luonnehdittu sekavaksi, sillä hän muun muassa nauroi kesken kaiken huumausainerikosta koskevaa haastattelua.

- Eniten mua harmitti se, että mun autosponssi ei ollut hoitanut vakuutuksiaan kuntoon, josta se pysäytys johtui, Reino purskahtaa nauruun.

- Oikeasti, se oli aika ahdistavaa. Siitä tuli aika monen sadan euron poliisioperaatio, vähä liioitellen, mutta luojan kiitos perhe oli silloin Thaimaassa. Päihtynythän en omasta mielestäni ollut ja voidaan käydä sitäkin kohta läpi, mutta kyllä se oli ihan perseestä. En ole Afganistanista paennut, mutta kyllä Suomenkin poliisi osaa sulle pahan olon tehdä. Syyllinenhän mä olin, mutta en rattijuopumukseen, Reino jatkaa.

Juontaja Maria Veitola kysyi myös Reinon Maria-vaimon tuntemuksia tilanteesta.

- Tietty katsoin niitä uutisia ja yritin vaan hengitellä siinä tilanteessa. Ajattelin, että onneksi me ollaan nyt lasten kanssa siellä lomalla ja Reinolla on nyt tavallaan oma elämä ja se hoitaa itse omat asiansa.  

Reino ja  Maria Nordin poseeraavat Seiskalle

Reino: Toi on se äänensävy, kun Mariaa vi****aa

Maria oli kertonut Reinon tilanteesta myös pariskunnan lapsille. Reinolla on entuudestaan 12-vuotias lapsi ja yhdessä Marian kanssa 5- ja 7-vuotiaat lapset.

- Olimme rantakahvilassa ja olin koko ajan miettinyt, että pitäähän tämä lapsille ihan rehdisti kertoa. Fidel oli tosiaan lukenut kirjaa, jossa kerrottiin huumeista ja hän sitten sattumalta kysyi, että mitä ne ovat., Maria aloittaa.

- Huomatkaa, tämä on just se äänensävy, kun Mariaa on ihan vähän vihainen mulle. Toi äänensävy, kun se alkaa pikkasen narisemaan, niin siitä mä tunnistan, ”et sitä vi**n kusipää-äijää, vi**u, käyttäydy saatana”, niin toi on se äänensävy, Reino keskeyttää vaimonsa.

- Kuitenkin, siellä kahvilassa sitten joku poltteli pilveä, niin sitä kautta me käytiin tämä asia läpi. Se oli ihan ok ja meni tosi hyvin. Me käytiin läpi mitä kaikkia erilaisia huumeita on, mitä ne tekee ja miksi ihmiset käyttää niitä, Maria kertoo.

Naureskelusta ja kikattelusta huolimatta Reino kertoo rehdisti olevansa pahoillaan aiheuttamastaan häpeästä. 

- Me taiteilijat ollaan välillä vähän vaikeita. Olen tosi pahoillani siitä häpeästä ja Marialle varsinkin sekä lapsille, mutta kyllä varmaan jokainen vastuullinen vanhempi tietää, että parempi niistä huumeita on itse kertoa. Tässähän kävi tavallaan hauskasti sinänsä, että Fidel ymmärtää tätä vanhempana ja 12-vuotias poikani myös vielä paremmin. Asiathan ei ole uusia tai kovinkaan kryptisiä tai mystisempiä. Nolompi homma, mutta en suosittele kenellekkään, olen elänyt aika pitkän elämän, tehny paljon töitä ja välillä väsyttää 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »