fbq
Uutiset
16.06.2017 07:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
reino ja maria nordin
Reino Nordin myönsi vihdoin: Asumusero Mariasta on totta!
Uutiset
16.06.2017 07:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja-näyttelijä Reino Nordin, 34, tuomittiin viime viikolla huumausaineen käyttörikoksesta. Esitutkintapöytäkirjat paljastavat marihuanan ja kokaiinin käytö lisäksi asumuseron Maria-vaimosta.

REINO NORDININ HUUMESOTKU PAHENEE: VETI KOKAIINIA BAARISSA!

Käryn jälkeen myös Reinon ja hänen perheensä kotiin tehtiin kotietsintä. Reino kuitenkin paljasti kuulusteluissa asuvansa musiikkistudiollaan eri osoitteessa muusta perheestä hankalan perhetilanteen takia. Seiska uutisoi parin salaisesta asumuserosta jo viime vuoden lopulla.

Reino Nordin ja Maria-vaimo: salattu asumusero!

Reino ja Maria ovat olleet yhdessä 12 vuotta, ja heillä on kaksi lasta. Muu perhe oli huumekäryn aikaan ulkomailla lomailemassa.

Näin Maria kertoi huumekärystä lapsille

Pariskunta pui kohua myöhemmin myös televisiossa EVS-puheohjelmassa. Maria muun muassa kertoi, miten hän käsitteli asiaa lastensa kanssa.

Reino Nordin tietää rajansa: Toi on se äänensävy, kun Maria ajattelee: "Käyttäydy, v**un kusipää!"

- Olimme rantakahvilassa ja olin koko ajan miettinyt, että pitäähän tämä lapsille ihan rehdisti kertoa. Fidel oli tosiaan lukenut kirjaa, jossa kerrottiin huumeista ja hän sitten sattumalta kysyi, että mitä ne ovat, Maria aloitti.

- Siellä kahvilassa sitten joku poltteli pilveä, niin sitä kautta me käytiin tämä asia läpi. Se oli ihan ok ja meni tosi hyvin. Me käytiin läpi mitä kaikkia erilaisia huumeita on, mitä ne tekee ja miksi ihmiset käyttää niitä, Maria kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »