Uutiset

Ravintolaryppään avaava Hans Välimäki paljastaa: Olen mielelläni lööpeissä!

17.01.2014 18:10

Ravintoloitsija Hans Välimäki sulki viime syksynä Helsingin keskustassa sijainneen kahden Michelin-tähden ravintolansa Chez Dominiquen.

– Suljimme ravintolan, koska se oli vähän pölyttynyt. Sanotaan, että kyseinen ravintola oli vähän kuin vanha avioliitto. Katsoimme toisiamme silmiin ja päätin haudata sen, Hans Välimäki naurahtaa Seiskalle.

Hän avaa tulevan kevään aikana yhteenä neljä uutta ravintolaa Helsinkiin ja Tampereelle.

– Nimiä ei ole vielä julkistettu, hän sanoo salaperäisenä.

Hans on joutunut viime vuosina useiden kohujen keskelle. Edellisen kerran hän päätyi otsikoihin, kun hänen Midhill-ravintolansa laskutti kraanavedestä 1,5 euroa.

- Ihmiset tykkäävät varmaan minusta, kun kohuja syntyy. On hyvä olla lööpeissä. Tärkeintä on, että nimi kirjoitetaan oikein.

 

 

Hans on huumorimiehiä!

Hans oli humoristisella tuulella markkinoidessaan Jim-kanavalla alkavaa Suomen paras leipomo -sarjaa yhdessä ohjelman toisena tuomarina nähtävän Jenni Höijerin (kuvassa) kanssa.

– Jenni soitti minulle kesällä, hän oli laiturilla humalassa ja ehdotti, että rupeaisimme tekemään yhdessä televisio-ohjelmaa, Hans vitsailee.

Hans lähti mukaan ohjelmaan, koska haluaa nostaa leipomoiden tunnettavuutta.

– Leipurit on ammatti, joka on jäänyt viime vuosina sivualalle.

Vaikka Hans ei näytäkään ulkoisesti herkuttelijalta, hän syö omien sanojensa mukaan pullaa todella usein.

– Totta kai - ja vielä itse tehtyä pullaa!

Samoilla linjoilla on myös Hämeenlinnassa leipomoa ja kolmea kahvilaa pyörittävä yrittäjä Jenni.

– Yövuorossa tulee syötyä kaksikin pullaa.

 

KATSO MYÖS:

Näin Top Chef -tähdet tienaavat!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!