Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sara Sieppi

Raskaasta vuodesta toipuva Sara Sieppi lähti jälleen maailmalle: häkellyttävässä ilman meikkiä -kuvassa rinnat ryöstävät huomion täysin - katso!

Ex-missi Sara Sieppi paljasti Idealistan blogissaan paenneensa Suomen talven pimeyttä etelän lämpöön. Hän kertoi olleensa kuntosalilla tiistaina ja alkaneensa kaivata pois pimeästä ja kylmästä Suomesta.

Lue myös: Sara Sieppi tilittää raskaasta vuodestaan blogissaan - teki viime vuonna yhteensä 14 ulkomaanmatkaa: "Elämä tuntui todella vaikealta"

Kymmenen minuuttia tämän ajatusjuoksun jälkeen löysin itseni olohuoneen sohvalta selailemassa lentoja. Tähän nopeaan meininkiin saattoi vaikuttaa myös se, että olin luvannut heittää hyvän ystäväni kentälle, joten.. miksi en lähtisi samalla lennolla? No, täällä sitä sitten ollaan. Sen kuuman auringon alla palmupuiden katveessa, Sara kirjoitti.

Lue myös: Sara Sieppi vastaa blogissaan Onnenpyörän armottomaan kritiikkiin: ”Tusinamissi sai nimensä tämänkin ohjelman lopputeksteihin!”

Sara on julkaissut Instagram-tilillään kuvia lomamatkastaan. Hän ei ole paljastanut matkakohdettaan Instagram-tilillään, mutta bloginsa kommenteissa Sara kertoo lähteneensä Dubaihin.

− Aika suunnata rannalle, Sara kirjoitti julkaisemansa selfien yhteyteen.

 

Time to hit the beach! #?

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

 

????

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Pasi Murto, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!