fbqRaptori-yhtyeen Jufo Peltomaa: Avioero! 10 vuoden liitto ohi - avioehto suojaa omaisuutta | Seiska
Jufo Peltomaa

Raptori-yhtyeen Jufo Peltomaa: Avioero! 10 vuoden liitto ohi - avioehto suojaa omaisuutta

Uutiset | 16.07.2020 12:01

1990-luvulla jättimäistä suosiota nauttineen Raptori-yhtyeen räppäri, nykyisin markkinointialalla johtotehtävissä työskentelevä Juho "Jufo" Peltomaa on eronnut vaimostaan.

Helsingin käräjäoikeudesta saatujen tietojen mukaan Jufo jätti vaimonsa kanssa yhdessä avioerohakemuksen 8. kesäkuuta. Lopullista eroa ex-pariskunta voi hakea aikaisintaan harkinta.ajan päätyttyä 9. joulukuuta toisen vaiheen avioerohakemuksella.

Vuosi avioitumisensa jälkeen Jufo ja hänen vaimonsa tekivät avioehdon eli he sopivat, että liiton päättyessä omaisuutta ei jaeta avioliittolain mukaisesti tasan.

Lue myös: Raptorin Jufo heilui Linnanmäellä - mukana myös uudella hittikappaleella! Kuvat ja video!

Jufo ehti olla vaimonsa kanssa naimisissa 10 vuotta. Pariskunta avioitui toukokuussa 2010.

Oi Beibin lyriikat ja kova ura yritysmaailmassa

Jufon ura on edennyt vauhdikkaasti sitten 1980-luvun, jolloin hyvinkääläinen Raptori nousi koko Suomen tuntemaksi yhtyeeksi. Jufo sanoitti yhtyeen kenties tunnetuimman kappaleen Oi Beibi ja on siten päässyt suomalaisen laululyriikan historiankirjoihin.

Raptorin ura huipulla loppui vuonna 1992, jolloin bändi hajosi, mutta myöhemmin yhtye on palannut muutamia kertoja yhteen vuodeksi tai muutamaksi. Viimeksi yhtye oli aktiivinen vuosina 2017-2019.

Lue myös: Hangossa tehtiin Jufo-havainto! Raptori-räppäri veti faneja puoleensa terassilla – kuva!

Musiikkiyransa jälkeen Jufo on tehnyt mittavan ja menestyksekkään uran yritysmaailmassa. Jufo on ollut perustamassa esimerkiksi tekoalyä ja robotiikkaa kehittävää ZenRoboticsia, pilvipalvelu Immersalia sekä mobiililaitteiden grafiikkajärjestelmiä suunnitellutta Hybrid Graphicsia.

Peltomaa lopetti keväällä ohjelmistotoimittaja Innofactorin teknologiajohtajana ja siirtyi kesäkuussa luovaksi johtajaksi markkinoinnin palvelutoimisto ja automaatioyhtiö Avidlyyn.

Lue myös: Raptori-bändin Jufosta tuli asiallinen pukumies: tältä legendaarinen rastapää näyttää nykyään - kuva!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!