fbq
Uutiset
25.11.2017 18:58
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto
Juno lopettaa uransa.
Räppäri Juno lopettaa uransa – ”En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia”
Uutiset
25.11.2017 18:58
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto

Räppäri Juno paljasti lauantaina (25.11.) Instagram-tilillään pistävänsä pillit pussiin Cheekin ja Nopsajalan tavoin.

Lue myös: Missasitko Cheekin historiallisen ilmoituksen? Näillä sanoin Jare Tiihonen kertoi uransa päätöksestä - katso koko lehdistötilaisuus!

Juno ilmoitti lopettavansa räppärin uransa 5.1.2019, eli runsaan vuoden kuluttua.

Pitkässä julkaisemassaan kirjoituksessa Juno perustelee lopettamispäätöstään ja kertoo, että levy-yhtiön kanssa on ollut erimielisyyksiä.

En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille! En voi väittää etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä mutta tuotanto puolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta, Juno kirjoittaa.

 

Lähden samalle @nopsajalka ja @cheekofficial viitoittamalle tielle! Eli lopetan urani 5.1.2019 Sit on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippu ideoita, jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä! Tähän päälle diilasin nauhoja kuten @jonniwanha @lxbeats ja levyi kaiken kaikkiaan vajaat 15 kpl eikä niidenkään jälkeen mua kuunneltu jos sanoin tää biisi ei toimi ni se tungettiin ulos väkisin muiden toimesta! Ja siks päädyin tähän ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen etten oo ku Litmanen ja vedä 50v asti vaa lopetan vielä ku ehdin tekee muuta! Osalle tämä ei varmaan tule yllätyksenä, osa varmaan tätä on jo toivonut mut ne jotka kysyy miksi näin ni vastaus on! En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille! En voi väittää etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä mutta tuotanto puolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta. Ja koska paskaa ei jaksa loputtomiin ajattelin ajan olevan oikea jäädä pois scenestä vielä ku sen murto osan kehtaa ees sanoo siihen kuuluvansa! Muistakaa te jotka haaveilette pääsevänne pitkänlinjan muusikoiksi kuten Dave, Juha Lehti, Juice, Gösta, Vexi tai Junnu! Tehkää töitä älkääkä luopuko teijän visiosta! Mun oma ura on oikeestaan monen asian yhtälö ja se et oon aina ollu hyvä kontaktoitumaan. Erityisesti haluan kiittää: @smc_official @jugix2 @tantr_slangrr @malmivice @sakkeaaltohiphop @nopsajalka @jonaswkarlsson @streetkobra @vikidivillegalle @djamandaharkimo @djink_ @umbrofinland @adidasfinland @krisfence_mukaveli @janne_koo @socialsuicidebomber @heikkikuula @voliholiwood @sonymusicfinland @rauhatati @palefaceofficial @mariskamusic @graciasgracias @monsprecords @paulimatinpoika @famvirallinen @heinis_pbh @kultabassokerho @xmies23 @mcsolonen @mckosola @djtakapotku @hadvekis @therealskah @jeanbabtiste @mikaelgabriel @mtakila #kaikkihyväloppuuaikanaan Ps. Ne jotka puuttuu ja tietää auttaneensa kiitän teitäkin isosti? Nyt loppuuun asti teen taidetta joko luvalla tai ilman! Plus ilman @innanniina sua en ois päässy tähän!

A post shared by JUNO / YoungSimmons (@junogbr) on

Junon lopettamisesta kertoi ensimmäisenä Rumba.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »