fbq
Uutiset
15.04.2020 15:19
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
niko ranta-aho
MTV: Niko Ranta-Aho yllättyi Sofian ja Stefun suhdehuhuista – Kolmiodraamasta neliödraamaksi!
Uutiset
15.04.2020 15:19
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Niko Ranta-aho yllättyi vankilassa, kun hän kuuli Sofia Belorfin, Stefan Thermanin ja Martina Aitolehden kolmiodraamasta.

Kaikki alkoi pääsiäisviikonlopun aikana, kun Martina Aitolehti kertoi eronneensa Stefanista, koska tämä on viihtynyt romanttisessa mielessä Sofian seurassa. 
Sofia on kiistänyt kaikki väitteet, vaikka hän vietti selkeästi juhlavan viikonlopun Stefanin kanssa. 

Sofialla ja Martinalla on ollut aikeisemminkin ongelmia, kun he olivat ajautuneet käsirysyyn heinäkuussa 2017. Tuolloin Seiskalle tallentui video Martinasta potkimassa järjestysmiehiä tappelun jälkeen. 

 

Vangittuna 

Sofian vangittu poikaystävä Niko ”cobra” Ranta-Aho yllättyi MTV Uutisten mukaan, kun hän kuuli rakkaansa viettävän aikaa liikemies Stefanin kanssa. Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma kommentoi Nikon olevan Sofian ja Stefanin suhdeasiasta alamaissa.

- Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, Kaitaluoma sanoo MTV Uutisille.

Niko ei ole päässyt kuukausiin keskustelemaan Sofian kanssa, koska hän on istunut vangittuna katiska-huumevyyhdistä heinäkuusta 2019 lähtien. Seiska sai haltuunsa vankilakuvan Niko Ranta-ahosta Mikkelin vankilassa maaliskuun alkupuolella. Nikoa hymyilytti vielä tuolloin, vaikka painoa häneltä oli selvästi pudonnut.

Niko Ranta-aho
Yllään Nikolla on Burberryn Cotton Jersey -paita, jonka hinta on 470 euroa

Niko tunnusti syyllistyneensä useisiin huumausainerikoksiin huhtikuun alussa oikeudenkäynnissä. 

Selibaatti 

Niko ja Sofia ovat seurustelleet puoltoista vuotta ja Sofia avautui Seiskalle selibaatistaan helmikuun lopussa vuonna 2020.

– Puoli vuotta ei ole mielestäni mitenkään pitkä aika olla ilman seksiä, mutta parisuhteessa olevalle se tuntuu hyvin erikoiselta. Uskon senkin vain voimaannuttavan meitä parina. Toki haaveilen läheisyydestä, ja sen voimalla jaksan myös eteenpäin. Olen kuitenkin äärimmäisen itsenäinen, joten minulle ei ole tuottanut ongelmia olla yksin. Sofia kertoo.

Sofia oli tuttu kasvo Nikon oikeudenkäynneissä. Sofia tuli paikalle katsomaan poikaystäväänsä, vaikka hänen ei ollut pakko saapua paikalle.