Katso kuvat!

Rakkaus roihuaa! Räppäri William ja sometähti Sonja Aiello kuhertelevat lemmenlomalla Levillä - kuvat!

Uutiset | 18.12.2020 19:47

Räppäri William eli Ville Virtanen ja fitness-somekaunotar Sonja Aiello ovat vahvistaneet suhteensa rakkaudentäyteisillä yhteiskuvilla ja he kuhertelevatkin parhaillaan Levillä, Lapissa.

Sonja kertoi omassa Instagramin tarinaosiossaan, että edelliset kaksi yötä he yöpyivät Levin Alppitalossa, mutta seuraavat kaksi yötä pariskunnalla on tarkoitus viettää Levin Iglussa.

Rakastuneelta vaikuttava Sonja kertoi myös päässeensä ensimmäistä kertaa sytyttämään takan sekä syöneensä vuoden ensimmäiset riisipuurot. Lisäksi ohjelmassa oli kelkkasafari.

Lue myös: Räppäri William iski huippuseksikkään suomalaisen sometähden – paparazzikuvat romanttiselta illalliselta!

Katso alta ihanat lemmenlomakuvat ja video Leviltä Sonjan Instagram-tililtä.

Sonjan kahden kuvan julkaisuun myös William oli kommentoinut julkaisemalla sydämiä lähettävän emojin.

Viikko sitten Sonja sekä William olivat julkaisseet yhteiskuvat omilla Instagram-tileillään, mitkä olivat parin ensimmäiset julkiset yhteiskuvat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by william (@wilenchyy)

Paparazzikuvat paljastivat suhteen

Williamin ja Sonjan läheisistä väleistä saatiin tietoa jo syyskuussa, kun tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasi kaksikon Helsingin Hietalahdesta. 

- Rakastuneelta vaikuttanut nuoripari kipitti rinta rinnan Hampton Bay -ravintolaan, Seiskalle kuvailtiin.

William ja Sonja

Paikalle kiiruhtanut Seiskan paparazzi havaitsi, että William ja Sonja nauttivat silminnähden toistensa seurasta. Kyyhkyläiset söivät illallisen pitkän kaavan mukaan ja katselivat toisiaan syville silmiin. Illallisen jälkeen pari katosi Helsingin synkkään ja sateiseen yöhön.

William ja Sonja

William on uuden aallon rap-artisti, jonka Penélope-kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo lähes 12 miljoonaa kertaa. Parikymppinen William on tehnyt musiikkia vasta muutaman vuoden. 

Sonja puolestaan on nuoresta iästään huolimatta noussut somevaikuttajaksi yli 43 000 seuraajallaan. Sonjan Instagram on pullollaan kuumia kuvia, joissa hän treenaa vähissä vaatteissa. Hän nousi hiljattain otsikoihin, kun hän osti tienesteillään omistusasunnon Helsingin keskustasta.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Joonagraphics/Sony Music, Instagram, YouTube ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!