fbq
Uutiset
11.09.2020 16:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Sony Music Finland, Panu Hörkkö
William
Räppäri William iski huippuseksikkään suomalaisen sometähden – paparazzikuvat romanttiselta illalliselta!
Uutiset
11.09.2020 16:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Sony Music Finland, Panu Hörkkö

Hittikappaleesta Penélope tunnettu räppäri William on viihtynyt viime aikoina tiiviisti suomalaisen sometähden Sonja Aiellon seurassa.

Lähipiirin mukaan fitness-urheilijanakin tunnetun Sonjan ja Williamin välillä on säpinää romanttisessa mielessä. 

- Kaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä ja he ovat ihastuneet toisiinsa, Seiskalle kerrotaan. 

Williamin ja Sonjan läheisistä väleistä saatiin lisätietoa viime keskiviikkona, kun tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasi kaksikon Helsingin Hietalahdesta. 

- Rakastuneelta vaikuttanut nuoripari kipitti rinta rinnan Hampton Bay -ravintolaan, Seiskalle kuvaillaan.

William ja Sonja

Paikalle kiiruhtanut Seiskan paparazzi havaitsi, että William ja Sonja nauttivat silminnähden toistensa seurasta. Kyyhkyläiset söivät illallisen pitkän kaavan mukaan ja katselivat toisiaan syville silmiin. Illallisen jälkeen pari katosi Helsingin synkkään ja sateiseen yöhön.

William ja Sonja

William, oikealta nimeltään Ville Virtanen, on uuden aallon rap-artisti, jonka Penélope-kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo lähes 12 miljoonaa kertaa. Parikymppinen William on tehnyt musiikkia vasta muutaman vuoden. 

Sonja puolestaan on nuoresta iästään huolimatta noussut somevaikuttajaksi yli 40 000 seuraajallaan. Sonjan Instagram on pullollaan kuumia kuvia, joissa hän treenaa vähissä vaatteissa. Hän nousi hiljattain otsikoihin, kun hän osti tiennesteillään omistusasunnon Helsingin keskustasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »