fbq
Uutiset
10.01.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram, Olli Suominen
Villegalle
Rakkaus roihuaa! Räppäri VilleGalle salaisella lemmenlomalla uuden kultansa kanssa!
Uutiset
10.01.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram, Olli Suominen

Seiska uutisoi viime kesänä, että muusikko VilleGalle, 33, on löytänyt rinnallensa uuden rakkaan. Seiskan selvityksen mukaan VilleGalle on tällä hetkellä Levillä rakkaansa kanssa.

Lue myös: Tässä on VilleGallen uusi rakas: urheilullinen kaunotar kurvailee räppärin luksus-Mersulla – kuvat!

Räppäri julkaisi eilen lauantaina kuvan itsestään Instagram-tilillään. Mies istuu rennosti takkatulen edessä ja katselee kameraan. Kuvassa ei näy muita henkilöitä.

VilleGallen kulta julkaisi kuitenkin kuvan samasta takasta omalla sometilillään, joten on melko ilmiselvää, että he viettävät tällä hetkellä yhteistä lemmenlomaa Lapin kauniissa maisemissa.

Lue myös: Tässä on JVG:n Jare Brandin tyrmäävän kaunis Maria-rakas: räppäri julkaisi superharvinaisen yhteiskuvan häätunnelmista - vaan mitä teki VilleGalle? Katso kuvat!

Räppärin uusi rakas

VilleGallen kulta työskentelee julkkisten ja varakkaiden suosiman kuntosalin vastaanotossa Helsingin keskustassa. Asiakkaina ovat muun muassa Nanna KaralahtiSami Kuronen ja Kimi Räikkösen Minttu-vaimo. Myös VilleGalle on nähty salilla treenaamassa. Uusi rakas on hieman yli kaksikymppinen brunetti.

Muistatko nämä paparazzikuvat?

Paparazzikuva
Seiska julkaisi paparazzikuvat VilleGallen rakkaasta viime kesänä.
paparazzikuva
Sporttinen nainen työskentelee Helsingissä luksuskuntosalin vastaanotossa. Myös VilleGalle on nähty salilla treenaamassa.

Vaihtoi julkkisnaiset sporttiseen kaunottareen

VilleGalle seurusteli Haloo Helsingin Ellin kanssa 2012–2014. Vuonna 2017 hänet yhdistettiin vuoden ajan tanssija-malli Rebecca Yeboahiin. He lomailivat yhdessä muun muassa Dubaissa.

Julkkisrakkaista viimeisin oli radiojuontaja Veronica Verho. Heidän piti muuttaa avoliittoon, mutta ero tuli viime vuoden lopulla. Sisäpiiriläisen mukaan VilleGalle otti eron raskaasti.