fbq
Uutiset
01.09.2020 12:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jare Brand ja Maria Autio
Tässä on JVG:n Jare Brandin tyrmäävän kaunis Maria-rakas: räppäri julkaisi superharvinaisen yhteiskuvan häätunnelmista - vaan mitä teki VilleGalle? Katso kuvat!
Uutiset
01.09.2020 12:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

JVG-räppiduon Jare Brand ja VilleGalle viettivät rakkauden juhlaa ystäväpariskunnan järjestämissä häissä viime viikonloppuna, joissa oli vieraana melkoinen kattaus myös julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Menoa ja vauhtia ei näyttänyt hääjuhlista puuttuvan, ja jalalla pantiinkin koreasti ja nauru raikasi.

Jare julkaisi häistä paljonpuhuvan kuvasarjan, joista yksi otos oli harvinainen ja hellyttävän romanttinen yhteiskuva rakkaansa Marian kanssa, jonka kanssa hän on pitänyt yhtä jo yli 8 vuotta.

Pariskunta on kuitenkin pitänyt suhteensa varsin visusti julkisuudelta piilossa.

– En ole hirveästi puhunut hänestä mitään julkisuudessa. Olemme ihan tarkoituksella pitäneet sen niin. Onhan se kieltämättä vähän outoa, miten paljon jengiä kiinnostaa yksityiselämämme, mutta niin se vaan menee, Jare kertoi Seiskalle elokuussa.

Lue: Harvinainen ulostulo! TTK-tanssiparketit valtaava Jare Brand avaa sanaisen arkkunsa tyttöystävästään: "Hän on tukenani ja turvanani himassa"

Jaren ja Marian yhteiskuva on alla olevassa kuvakollaasissa toisena. Pääset selaamaan kuvia päivityksen laidassa olevasta nuolinäppäimestä.

Yhteiskuvassa Jare ja kukkamekkoon pukeutunut Maria ovat hempeissä tunnelmissa tanssilattialla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upeet juhlat! Onnea Anna&Matti! ❤️ #vainiset 📸: @real_rastivo

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ennen tätä Jare on julkaissut vain yhden yhteiskuvan Marian kanssa. Kyseinen otos on reilun vuoden takaa ja samassa kuvassa kesäisissä tunnelmissa poseeraavat myös muun muassa VilleGalle ja hänen silloinen rakkaansa, juontaja Veronica Verho.

Lue myös: JVG:n taustalla pyörii miljoonabisnes – suosikkiräppäri Jare Brand laittoi rahansa osakkeisiin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

Henkilön Jare Brand (@jeanbabtiste) jakama julkaisu

"Hän on tukenani ja turvanani"

Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassakin tänä syksynä esiintyvä Jare pohti taannoin Seiskassa, miten tyttöystävä suhtautuu avomiehen tähteyteen. 

– Ei se varmaan helppoa ole. Hän on tukenani ja turvanani himassa, Jare kertoi. 

Avopari kertoi päättäneensä, ettei Maria-rakas esiinny julkisuudessa. Rakas on ammatiltaan ohjelmatoimistoalan yrittäjä ja tekee myös juontohommia.

Lue myös: Tanssikisaan heittäytyvä JVG:n Jare elää avoliitossa

JVG:n musiikkivideon kuvauksissa tavannut pari asuu Helsingin keskustan liepeillä. Kerrostalon ylimmän kerroksen kolmiossa on 132 neliötä ja oma sauna.

Julkkisvieraita

Viikonloppuna järjestetyissä hääjuhlissa mukana nähtiin JVG-räppärien lisäksi muun muassa myös entiset jääkiekkoilijat Niklas Hagman ja Ville Leino sekä Haloo Helsinki -yhtyeen kitaristi Leo Hakanen. Lisäksi laulaja Pete Parkkonen esiintyi hääparille. Julkkisvieraita voit bongata yllä olevasta Jaren kuvasarjasta.

Katso alta myös VilleGallen kuvasarja häistä. Otoksissa Ville näyttää hyvin haltioituneelta häätunnelmasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matti❤️Anna 📸 @real_rastivo

A post shared by PME (@vikidivillegalle) on

Lue myös: Elle: Jare ja VilleGalle kamppailevat seksipaineiden kanssa: Jos olen puolivillaisesti messissä, ei hommasta tule mitään!

Jare pääsee tanssimaan

Jare paljastaa kansalle tanssitaitonsa syksyn aikana, kun hän osallistuu Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Rapduon toinen osapuoli VilleGalle osallistui TTK:hon jo kahdeksan vuotta sitten.

Jaren opettajana ja tanssiparina nähdään lapsuudenystävä Saana Akiola. Heidän ystävyytensä juontaa jo 20 vuoden taakse.

Katso tästä Jare Brandin mietteet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pressitilaisuudesta: