fbq
Uutiset
24.05.2019 09:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen
Andrei Koivumäki
Kiinteistöpohatta Andrei "ADK" Koivumäki oli Lappeenrannan kovimpia räppäreitä - julkaisi "Tää on mun show" -sinkun ja liimaili ADK-tarroja pitkin kaupunkia!
Uutiset
24.05.2019 09:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen

”Neliöt liikkuu” – motostaan tunnettu kiinteistöguru Andrei Koivumäki, 30, on yllätysten mies. Miehen kotikaupungista Lappeenrannasta hiiskutaan, että nuorempana Andrei tavoitteli uraa rap-tähtenä.

Lue myös: Kiinteistömaailman ”Cheek” Andrei Koivumäki tähdittää uutta tv-ohjelmaa: ”Ostin sokkona kymmenen asuntoa!”

Promootiotyötä

Andrein aliaksena oli ADK, jotka tulevat hänen kokonimestään (toinen nimi Daniel). 

- Andrei harrasteli nuorena poikana räppitouhuja täällä Lappeenrannassa. Hän oli kaveriporukkansa ainoita, jotka pukeutuivat hiphop-kulttuurille tyypillisiin vaatteisiin, Seiskalle supistaan. 

Nykyisin asuntobisneksessä rahaa takova Andrei osasi jo nuorena markkinoinnin taidon, sillä hän markkinoi musiikkiaan internetin lisäksi myös katutasolla.

- Andrei oli teettänyt räp-nimensä mukaisia tarroja, joita hän liimaili ympäri Lappeenrannan yökerhoja. Hän oli jo tuolloin kova markkinamies. 

Vuonna 2007 Anderi siirtyi Mikseri.net -sivustolle. Tuohon aikaan kyseinen sivusto oli yksi kanava pyrkiä eteenpäin musiikin saralla.

Kuuntele Andrein tähdittämä biisi tästä

"Tää on mun show"

Andrei, tai siis ADK, toi tuotoksiaan esille myös MySpace -palvelussa. Andrein Myspace-profiilissa on myös kuvia, joissa hän poseeraa 2000-luvun taitteelle ominaiseen tyyliin. 

ADK kauppasi sivustolla sinkkua Tää on mun show, josta hän oli teettänyt myös paitoja.

Lue myös: Kiinteistömaailman ”Cheek” Andrei Koivumäki tähdittää uutta tv-ohjelmaa: ”Ostin sokkona kymmenen asuntoa!”

Kiinteistömaailman Cheek

Vuonna 2011 Andrei vaihtoi brändinsä AdiOfficialiksi, ja alkoi tehdä musiikkia Soundcloud-alustalle.  Taustoja kaivamalla käy ilmi, että myyntimies asui tuolloin Lahdessa.  Sivustolta voi kuunnella Andrein kappaleita. Yksi näistä on Hyppää Kyytiin, jossa on fiittaajana yhdysvaltalainen Mark

Andreita on tituulerattu mediassa toisinaan kiinteistömaailman Cheekinä. Näillä kahdella miehellä riittää yllättävän paljon yhteistä..Molemmat havittelivat uraa viihdemaailman huipulta pikkukaupungista käsin ja molemmat ymmärtävät sen, miten rahaa tehdään.