Toni Nieminen hurjasteli asuntokaupoille.

Paparazzia hirvitti! Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Toni Nieminen hurjasteli asuntokaupoille etuvalo pimeänä ja takavalot vilkkuen!

26.01.2020 07:01

Seiska paljasti aikaisemmin, että Heidi-vaimonsa jättänyt ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 44, on muuttanut 39-vuotiaan naisen luokse moderniin omakotitaloon.

Lue lisää: Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!

Asumisetuna Toni on saanut käyttöönsä naisen yli 16 vuotta vanhan auton. Omaa menopeliä Tonilla ei tällä hetkellä ole.

Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Toni ei anna autovanhuksen haitata myyntitykki-imagoaan, sillä hän huristeli kiesillä asuntonäytöille useana päivänä.

Tässä lähtee asuntonäytölle olympiavoittaja Toni Nieminen. Auto tosin on jo parhaat päivänsä nähnyt.
Tässä lähtee asuntonäytölle olympiavoittaja Toni Nieminen. Auto tosin on jo parhaat päivänsä nähnyt.

 

Lue lisää: Verot ja vakuutukset maksamatta! Olympiavoittaja Toni Nieminen huristelee uuden rakkaansa autolla – paparazzikuva!

Toni on saanut vuosien saatossa useita ylinopeussakkoja. Viime keskiviikkona selvisi, että Tonin tieliikennekäyttäytymisessä on yhä petraamisen varaa. Hän hurautti illansuussa Kempeleeseen asuntokaupoille sellaisella vauhdilla, että paparazzia hirvitti. Tonin huristelu pimeällä ja märällä moottoritiellä kauhistutti myös sen vuoksi, että autosta oli etuvalo pimeänä ja takavalot vilkkuivat.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!