Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Janita Lukkarinen

Hyviä uutisia syöpää sairastavalle Janita Lukkariselle: "Olen niin onnellinen!"

Uusiutunutta imusolmukesyöpää vastaan taisteleva Janita Lukkarinen sai kuulla luuydinnäytteensä tuloksen torstaina 18.7. Näytteellä haluttiin selvittää, onko syöpä levinnyt luuytimeen.

Janita kertoi Instagram-tilillään saaneensa lääkäriltään huojentavia uutisia.

- Sain juuri kuulla luuydinnäytteen tuloksen, joka oli "normaali löydös", eli syöpä ei ole levinnyt luuytimeen! Oon niin huojentunut ja onnellinen, Janita kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa

Hän on aloittanut kolme päivää kestävän hoitojakson. 

- Tiesitkö että sytostaattihoidoissa käytetään raskasmetalleja? Mun hoidoissa esim käytetään platinaa! Olen siis kultaakin kalliimpaa!!

Lue myös: Elämästään taistelevalta Janita Lukkariselta raastava some-päivitys - jalat eivät nouse syövän takia: "Oon elävä kuollut - mua pelottaa!"

Rankat hoidot

Janita kertoi Seiskalle tänään alkaneesta hoitojaksostaan muutama viikko sitten. Hän kertoi, että syövän nopean uusiutumisen takia hoidot ovat aikaisempaa rajumpia.

- Hoitojen lopussa on intensiivijakso, jolloin en pääse kotiin lainkaan. Lisäksi minulle tehdään kantasolusiirto. Vuosi sitten mistään sellaisesta ei ollut edes puhetta. Se on viimeinen oljenkorsi, jolla syöpä yritetään nujertaa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Atte Kajova, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!