Rajusta räppielämästä rauhoittunut Elastinen kaipaa keikkabussiin: Siellä ollaan pahalta maailmalta piilossa!

Uutiset | 25.11.2020 06:41

Lähes koko kuluneen vuoden hiljaiseloa viettänyt Elastinen alias Kimmo Laiho, 39, julkaisi toissa viikolla ensimmäisen sooloalbuminsa viiteen vuoteen. Lätty kantaa nimeä Uusia Muistoi.

Muhkeilla biiteillä tuhdin tilin tehnyt räppäri paljastaa Seiskalle, että viime kuukaudet ovat kuluneet lähinnä kodin ja studion välillä. Se on myös auttanut suojautumaan viheliäiseltä koronavirukselta.

– Se hyvä puoli tässä maailmantilanteessa on ollut, että on saanut olla niin paljon kotona, Ela nyökkää Seiskalle.

Lue myös: Elastinen kokee olevansa etuoikeutettu – rap-miljonääri kommentoi viheliästä maailmantilannetta: ”Painaa muusikkoystävien ja yrittäjien puolesta”

39-vuotias Ela aloitti tanssimisen 11-vuotiaana ja kirjoitti ensimmäisen kappaleensa 15-vuotiaana. Suomea hän on kiertänyt artistina 18-vuotiaasta alkaen.
39-vuotias Ela aloitti tanssimisen 11-vuotiaana ja kirjoitti ensimmäisen kappaleensa 15-vuotiaana. Suomea hän on kiertänyt artistina 18-vuotiaasta alkaen.

 

Uuden albumin myötä muusikko on kuitenkin alkanut kaivata keikkabussiin.

– Kaikkihan me sitä kaipaamme! Keikkabussissa ollaan pahalta maailmalta piilossa, sinne pääsee turvaan ja kaikki muu unohtuu. Siellä voi keskittyä vain käsillä olevaan, eikä edes tarvitse välttämättä vastata puhelimeen, Ela kuvailee.

Lue myös: Rap-isukki Elastisen elämänarvot menivät uusiksi: Lapset ovat ankkurini!

– Mutta kyllä perheen myötä myös tavalliset asiat ovat tulleet elämääni. Kun on viimeisimmät parikymmentä vuotta viettänyt kovaa räppielämää, tuntuu virkistävältä vaihtelulta tehdä myös tavallisia asioita.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!