Katso kuva!
Elena Vikström

Rajusta otsahiontaleikkauksesta toipuva Elena Vikström paljastaa kauneusleikkausten varjopuolet - tältä hän näyttää nyt!

22.12.2017 14:28

Transsukupuolinen povipommi Elena Vikström on jo vuosien ajan muuttanut sekä vartaloaan että kasvojaan naisellisempaan suuntaan muun muassa kauneuskirurgian avulla.

Marraskuussa Seiska kertoi Elenan matkustaneen otsaluiden hiontaleikkaukseen Thaimaahan.

LUE LISÄÄ: Elena Vikströmin jättimäinen kauneusleikkaus: otsaluita hiottiin naisellisemmiksi – katso hurja jälkeen-kuva!

Nyt povipommi hehkuttaa kauneusleikkauksiaan julkisessa Facebook-päivityksessään.

- Mä oon niin iloinen että plastiikkakirurgia ja kehitys mahdollistaa sen että saan kokoaikaa näyttää enemmän ja enemmän omalta itseltäni. On sanoinkuvaamaton tunne kun katsoo peiliin ja näkee vihdoinkin että peilikuva alkaa muistuttaa sitä mitä aina on halunnut nähdä, eli kauniin ja naisellisen naisen, Elena kirjoittaa.

Hän kuitenkin haluaa tähdentää, että kauneuskirurgiassa on riskinsä.

- Moni nuori tyttö lukee tämänkin postauksen ja on luultavasti katsonut muidenkin tarinoita kuinka plastiikkakirurgia on tehnyt jostakin ihmisestä todella kauniin ja se vaikuttaa hohdokkaalta. Tämä on totta, oikein tehdyt leikkaukset toki tekevät kauniiksi ja jopa parantavat ihmisen elämänlaatua, Mä haluan kumminkin tuoda myös esille kirurgian toisen puolen. Kaikissa leikkauksissa on aina riskit ja leikkausten jälkeen leikatun alueen toiminta ei välttämättä toimi enää kuten ennen. Mielestäni jokaisen leikkaukseen menijän pitäisi ihan kunnolla sisäistää nämä asiat.

Nyt Elena paljastaakin rehellisesti, mitä epämiellyttäviä sivuvaikutuksia toimenpiteistä on hänelle koitunut.

- Suuret rintaimplantit (jatkuvat niskasäryt, hierojakäyntejä kuukausittain, takit eivät mene kiinni rintojen kohdalta, vaatteet istuvat huonosti)

- Nenäleikkaus (Nenän niistäminen ei toimi normaalisti, räkää pitää irrottaa tops puikoilla nenän sisältä, nenän limakalvot kuivuvat helposti)

- Kulmaluiden hionta (Pää on osittain tunnoton, en voi enää pelata pallopelejä, riski kallon murtumiseen on suurempi)

- Silmien laser (Kostutustipat käytössä loppuelämän)

Minulle on tehty myös paljon muita leikkauksia mutta niistä ei ole tullut haittoja, nämä yllä luetellut asiat olen itse tiedostanut jo ennen leikkauksiin menoa ja mulle ne ei ole tullut yllätyksenä ja minä hyväksyn ne. Halusin tehdä tämän postauksen kun aina vaan puhutaan ihailevasti asiasta, mutta mun mielestä jokaisen tulee tietää myös nämä leikkausten seuraukset :)

Jos joku kysyy jättäisinkö leikkaukset tekemättä, niin vastaus on en missään nimessä! Jokainen leikkaus on tehnyt mut onnellisemmaksi!

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Facebook

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!