fbq
Uutiset
27.11.2017 15:38
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Elena Vikström
Elena Vikströmin jättimäinen kauneusleikkaus: otsaluita hiottiin naisellisemmiksi – katso hurja jälkeen-kuva!
Uutiset
27.11.2017 15:38
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Transsukupuolinen povipommi Elena Vikström on jo vuosien ajan muuttanut sekä vartaloaan että kasvojaan naisellisempaan suuntaan muun muassa kauneuskirurgian avulla.

Edellisviikolla Elena matkusti Thaimaahan, jossa hänelle suoritettiin otsaluiden hionta.

- Minulle tehtiin forehead recontouring -leikkaus. Se tarkoittaa sitä, että otsaluitani ja silmien ympärillä olevia luita hiottiin uuteen muotoon. Operaatiolla yläkasvoistani tuli pehmeämmän ja avaramman näköiset -  silmät tulevat paremmin esille. Leikkauksen suoritti Dr. Chettawut, joka on yksi kolmesta kasvoluiden muotoiluun erikoistuneista huippulääkäreistä Thaimaassa. Matka on ollut kaikin puolin upea, ja thaimaalaisella yksityisklinikalla tuntuu kuin olisi hotellissa. Todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia ihmisiä! Uskon palaavani vielä tänne myöhemmin alakasvojen luita laittamaan, Elena kertoo Seiskalle.

elena vikström

Leikkaus suoritettiin viime viikolla, jonka jälkeen vaaleaverikkö julkaisi valokuvan pahimmasta turvotuksesta.

- Operaatio on iso, ja siihen tarvitaan kokenut kirurgi. Leikkaus kesti viisi tuntia. Kipuja ei ole ollut oikeastaan yhtään normaalia päänsärkyä enemmän, täälläpäin maailmaa kipulääkitys on parempaa kuin Suomessa. Turvotus on odotettavasti ollut todella kovaa, olin aluksi niin turvoksissa, etten nähnyt mitään silmien turvotuksen vuoksi. Kaiken turvotuksen lähtemiseen menee 6-12 kuukautta. Sen jälkeen vasta pystytään arvioimaan lopullista tulosta ja se, lähdetäänkö vielä muuttamaan jotain muutakin kasvojeni osaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »