Uutiset

Rajuja kommentteja Big Brotherin evankelista-Villestä: ”Minun kirjoitettiin olevan vaimonhakkaaja” – näin Diana-vaimo kommentoi!

11.12.2019 22:59

Evankelista-Villen Big Brother -aika herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Rajuimmissa kommenteissa Villeä kutsuttiin muun muassa vaimonhakkaajaksi.

– Kun vaimoni vieraili BB-talossa ja välitti Kimmon avulla viestin minulle, sen sanoma muuttui täysin. Dianan alkuperäinen viesti oli: ”Saa ottaa rennosti, nauttia ja pitää hauskaa”. Kimmon viesti oli: ”Älä ole noin tiukkis ja kalkkis”.

– Tiesin, ettei vaimoni sanoisi noin. Totesin yleisesti pitäväni linjani. Jossain vaiheessa joku kysyi, miten perheemme dynamiikka toimii. Sanoin, että vaimoni on yrittänyt käskyttää minua pari kertaa ja olen suuttunut. Siitä tuli ihmeellistä nettikirjoittelua, että olisin jotenkin väkivaltainen.

Lue myös: Big Brotherin evankelista-Ville esitteli Diana-vaimonsa: Suhteemme alkoi yhden illan jutusta!

Ville painottaa, että hänen kommenttinsa tarkoitti sitä, että heidän perheessään hän tai Diana eivät turhaan määräile toisiaan.

– En minäkään määrää häntä. Me keskustelemme asioista ja löydämme niihin kompromisseja. Emme juuri koskaan korota ääntämme tai mene henkilökohtaisuuksiin. 

Ville on vuosien mittaan oppinut Dianankin tarvitsevan aikaa.

– Silloin olen hiljaa ja annan hänen prosessoida asioita. Sen jälkeen katsomme tilannetta uudestaan.

Dianan mukaan ikävät nettikirjoitukset menevät heiltä toisesta korvasta sisään, toisesta ulos.

– Ne eivät vaikuta meidän elämäämme mitenkään. Loppujen lopuksi ilkeitä kommentteja on ollut todella vähän. 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!