fbq
Uutiset
28.10.2020 07:16
Teksti: Nanna Drummond|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Hans Välimäki
Rajoitukset aiheuttavat huolta uuden ravintolan avanneelle Hans Välimäelle – ”Lisää stressiä vanhan päälle”
Uutiset
28.10.2020 07:16
Teksti: Nanna Drummond|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Ravintoloidensa lisäksi tv-ohjelmista tunnettu keittiömestari Hans Välimäki, 50, hyppää Kuppilat kuntoon -sarjaan ongelmissa painivien ravintoloiden avuksi.

Lue lisää: Mestarikokki Hans Välimäki tarttui haasteeseen Jyrki Sukulan varoituksista huolimatta: Ravintoloitsijoiden tarinat menivät ihon alle!

Hans joutui koronan vuoksi sulkemaan hetkeksi Penélope-ravintolansa Helsingissä.

– On ollut ilo nähdä, miten työnantajat ja työntekijät toimivat yhdessä ja joustavat puolin ja toisin. Ymmärrys ja joviaalisuus ovat lisääntyneet. Kukaan ei ajattele vain omaa etuaan, vaan kaikki haluavat työpaikkojen säilyvän.

Hans avasi lokakuussa Helsingin ydinkeskustaan uuden Bardot-ravintolan.  – Lisää stressiä vanhan päälle. Eniten huolta aiheuttavat rajoitukset. Menemme viikko kerrallaan, mestarikokki huokaa.
Hans avasi lokakuussa Helsingin ydinkeskustaan uuden Bardot-ravintolan.  – Lisää stressiä vanhan päälle. Eniten huolta aiheuttavat rajoitukset. Menemme viikko kerrallaan, mestarikokki huokaa.

Lue myös: Ongelmaravintoloita auttava Hans Välimäki: En siedä välinpitämättömyyttä!

Hans on tehnyt vuoden sisällä myös nimeään kantavaa ohjelmaa.

– Hansin matkassa oli erilainen, siinä oli rauhallinen tunnelma. Minua on kyselty vuosien saatossa muihinkin ohjelmiin, mutta yleensä olen kieltäytynyt kunniasta.

Hansia ei usein nähdä kokkikilpailujen tuomaristossa, vaikka tuomarin pestejäkin on uralle mahtunut. Hän on ollut esimerkiksi Subilla Top Chef Suomi -sarjan päätuomarina.

– Tykkään enemmän olla kauhan varressa kuin istua tuomaristossa, Hans toteaa.

Hansilla ja Maria von Graevenitz-Välimäellä on kaksi yhteistä lasta. Mestarikokilla on myös kaksi lasta edellisestä liitostaan.
Hansilla ja Maria von Graevenitz-Välimäellä on kaksi yhteistä lasta. Mestarikokilla on myös kaksi lasta edellisestä liitostaan.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki NELONEN ke klo 20

Tilaa Seiskan uutiskirje! »