fbq
Uutiset
28.06.2018 17:22
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Kim Sainion kotialbumi
Kim Sainio
Radio Rockin Kim Sainio rajussa skootterionnettomuudessa - sai pahoja vammoja: Syy oli täysin minun!
Uutiset
28.06.2018 17:22
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Kim Sainion kotialbumi

Radio Rockin Korporaatiota juontava Kim Sainio joutui rajuun skootterionnettomuuteen tiistaina (26.6.). Hän kaatui ajovirheensä takia 60 kilometrin tuntivauhdissa.

− Tapahtui se klassinen tilanne. En ollut ajanut moottoripyörällä vuoteen, eikä kaikki tullutkaan enää selkäytimestä. Mutkassa meinasi mennä pitkäksi. Asfaltin päällä oli hiekkaa, ja kaaduin. Syy oli täysin minun, Kim kertoo Seiskalle.

Lue myös: Radio Rockin juontajatähti loukkaantui pahasti skootterionnettomuudessa – katso rajut kuvat!

Kaatuminen aiheutti vammoja Kimin jalkoihin, ja hänelle tuli päähän veriruhjeita ja kuhmu.

− Iskun kovuudesta kertoo aika paljon se, että päähäni tuli kuhmu hyvästä kypärästä huolimatta. Onneksi en murtanut luitani. Jalkojeni haavat olivat kuitenkin niin syvät, että niihin piti laittaa tikkejä, ja ne on suojattu harsoilla. Haavat on pidettävä puhtaana, jotta ne eivät tulehdu. Suihkussa käyminen on ollut todella kivuliasta. 

Kim vakuutti, ettei alkoholilla ollut osuutta asiaan.

Kim Sainio

Lomasuunnitelmat uusiksi

Kimin oli tarkoitus suunnata kesälomamatkalle perheensä kanssa, mutta suunnitelmat menivät uusiksi onnettomuuden takia. Juontajalla on neljä lasta, 14- ja 18-vuotiaat pojat edellisestä avioliitostaan sekä 10- ja 9-vuotiaat pojat nykyisen puolisonsa Mari Sainion kanssa.

− Kaikki ovat onnellisia siitä, että olen yhä elossa. Aluksi valitin itku silmässä kohtaloani ja sitä, että lasten lomasuunnitelmat menivät uusiksi. Yritän päästä lasteni kanssa lomamatkalle hieman myöhemmin. Mari hoitaa minua nyt, joten annan hänelle palkattoman loman myöhemmin, Kim vitsaili.

Kim Sainio

Radiojuontaja yrittää löytää onnettomuudestaan positiivisia asioita hurjasta tilanteesta huolimatta.

− Minulla on koko heinäkuu lomaa. Yrittäjänä tämä oli onnettomuudelle paras mahdollinen ajankohta. Palaan töihin elokuussa, ja silloin on kuuntelijoille melkoinen tarina kerrottavana.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »