Podcast

Putous-tähti Christoffer Strandberg ylistää puolisoaan: "Emme anna kenenkään ulkopuolisen määritellä, mitä meidän pitäisi olla!"

Uutiset | 24.03.2019 11:59

Sketsisarja Putouksessa näyttelevä Christoffer Strandberg elää rekisteröidyssä parisuhteessa valokuvaajamiehensä kanssa. He muuttivat Siuntioon reilu vuosi sitten.

- Olemme olleet yhdessä seitsemän vuotta. Kun tapasimme, opiskelin Teatterikorkeakoulussa, ja hän oli pankkiiri. Olimme täysin eri maailmoista, Christoffer kertoi Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Putous-tähti Christoffer Strandberg teki drag-debyyttinsä yläkoulussa – näin koulun kovispoika reagoi näkemäänsä!

Näyttelijän mukaan heidän pitkän parisuhteensa salaisuus on kunnioitus toisiaan kohtaan.

- Emme anna kenenkään ulkopuolisen määritellä, mitä meidän pitäisi olla. Suhteessamme on syvä luottamus ja pohja elämälle. Mieheni ymmärtää, että minun on saatava tehdä mahdollisimman paljon näyttelijän töitä ollakseni täysin onnellinen. Hän ymmärtää, että minun on saatava seurata kutsumustani. 

Kuuntele Christofferin podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

 

Hellyttäviä tapoja

Christofferin mukaan yksi pitkän parisuhteen salaisuuksista on se, että on oikeasti kiinnostunut kumppaninsa tekemisistä. Hän onkin luonut tietyt toimintatavat miehensä kanssa, jotta yhteistä löytyy.

- Mieheni herää aina samaan aikaan kanssani, vaikka hänen ei tarvitsisi. Hän keittää aamukahvin ja tuo sen minulle suihkuun. Syömme aina illallisen yhdessä. Vaikka tulisin kotiin myöhään, hän haluaa odottaa minua.

Näyttelijän mukaan arjen hellyttävät teot ovat tärkeässä roolissa.

- En pidä arjen pieniäkään tekoja itsestäänselvyyksinä.

Kuuntele Christofferin podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!