Hyppää pääsisältöön
Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho

Puolustusasianajaja HS:lle: Sofia Belórf on elänyt Niko Ranta-ahon rahoilla - poliisi tulkitsi rahanpesuksi: "Eihän Sofia ole tiennyt!"

Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Seiska uutisoi torstaina, että Sofia ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho on pidätetty. Sofiaa epäillään törkeästä rahanpesusta, Nikoa puolestaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Lue lisää: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Lue myös: Tällainen liikemies on törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho: Sofia Belórfin avomiehellä on miljoonaomaisuus - tuttu pintaliitopiireistä!

Poliisi on esittänyt molempia kohtaan vangitsemisvaatimukset, jotka Helsingin käräjäoikeus käsittelee tänään perjantaina iltapäivällä.

Sofian asianajaja Paul Perovuo kertoi perjantaina Helsingin Sanomille, että Sofia kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun.

- Poliisi väittää, että se on rahanpesua, jos elää avoliitossa ja tulee elätetyksi varoilla, joiden väitetään olevan rikoksella hankittuja. Eihän tämä Sofia ole tiennyt, mistä ne rahat on kotoisin. Tämä [avopuoliso] on upporikkaan perheen vesa, jolla on miljoonia laillisista lähteistä, Perovuo sanoi lehdelle.

Lue myös: Seiska tavoitti törkeästä rahanpesusta epäillyn Sofia Belórfin veljen – näin hän kommentoi sisarensa vointia ennen vangitsemisoikeudenkäyntiä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!