fbqPuna levisi poskille! Uhkea Essi Unkuri, 20, poistui sinkkumarkkinoilta – suuntaa rakkaansa kanssa heti lemmenlomalle Leville: ”Hän on todellinen herrasmies” | Seiska
Vain Seiskassa!
Essi Unkuri.

Puna levisi poskille! Uhkea Essi Unkuri, 20, poistui sinkkumarkkinoilta – suuntaa rakkaansa kanssa heti lemmenlomalle Leville: ”Hän on todellinen herrasmies”

Uutiset | 13.02.2019 13:13

Yksi Helsingin tavoitelluimpia kaunottaria on Seiskan tietojen mukaan poistunut sinkkumarkkinoilta. Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun yleisön suosikkimissi Essi Unkuri on löytänyt rinnalleen rakkauden, tai ainakin vakavan ihastuksen.

Ilouutinen sai vahvistuksen tiistai-iltana (12.2.) helsinkiläisravintola The Cockissa, jossa juhlistettiin Rakkausviikkoa ja Cosmic -korusarjan VIP-tilaisuutta.

– Suuntaan pian hiihtolomalle Leville. Kyseessä on ensimmäinen kunnon Lapin-reissuni, Essi, 20, iloitsi Seiskalle.

Lue myös: Kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Uhkea Essi Unkuri viettelee Dubain lämmössä – ”Aurinkoa on tullut otettua”

Kysyttäessä, kenen kanssa kaunotar mahtaa matkustaa Lappiin, Essin kasvot lehahtivat yhtä punaiseksi kuin missin yllä ollut luomus.

– Ömm, kröhömm… Tapailukumppanin kanssa, hän myönsi lopulta.

– Tämä on aika tuore juttu. mutta olemme kyllä tunteneet toisemme jo vähän pidempään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Essi suuntaa pian uuden rakkaansa kanssa lemmenlomalle Leville. – Luvassa on ainakin laskettelua, tosin saas nähdä, miten se sujuu, koska en ole hetkeen lasketellut!
Essi suuntaa pian uuden rakkaansa kanssa lemmenlomalle Leville. – Luvassa on ainakin laskettelua, tosin saas nähdä, miten se sujuu, koska en ole hetkeen lasketellut! 

 

Seiskan tietojen mukaan Essin uusi rakas on vaasalaislähtöistä missiä jonkin verran vanhempi, muttei julkisuudesta tuttu komistus.

Millainen mies on muutoin kyseessä?

– Hän on erittäin urheilullinen ja todellinen herrasmies! Essi myhäilee.

Lue myös: Herranpieksut, mitkä muodot! Ex-missi Essi Unkurin superkuumat bikinikuvat Miamista - katso!

Kerrassaan tyrmäävä vaaleaverikkö kertoo ihastuneensa miehessään ennen kaikkea hersyvään luonteeseen.

– Hän on erittäin hauska. Meillä on samanlainen huumorintaju.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!