fbqKuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Uhkea Essi Unkuri viettelee Dubain lämmössä – ”Aurinkoa on tullut otettua” | Seiska
Vain Seiskassa!
Essi Unkuri.

Kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Uhkea Essi Unkuri viettelee Dubain lämmössä – ”Aurinkoa on tullut otettua”

Uutiset | 28.12.2018 20:03

Suomessa saatiin nautiskella joulusta mukavan purevassa pakkassäässä. Vaasalainen Unkurin perhe päätti kuitenkin pelata varman päälle ja suuntasi lämmön perässä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien miljoonakaupunki Dubaihin vastaanottamaan joulupukkia.

– Hauskaa, että mainitsit pukin, sillä hän saapui tänne ihan oikeasti surffilaudalla, perheen tytär Essi Unkuri, 20, naurahtaa puhelimessa Seiskalle.

Kuten hyvin tiedetään, Essi valittiin viime vuoden Miss Suomi -kilpailuissa yleisön suosikiksi. Hän on toki edelleenkin missin mitoissa, ja se käy harvinaisen selväksi vaasalaiskaunottaren Instagramiin lataamasta kuvamateriaalista.

Lue myös: Uuh, mikä peba! Essi Unkuri treenaa pakaralihaksiaan muotoja hivelevässä treeniasussa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫

Henkilön ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) jakama julkaisu

Näyttävissä otoksissa Essi hankkii itselleen rusketusrajoja aurinkotuolissa, haroo hiuksiaan kultaisessa mekossa aavikolla, esittelee huikaisevan pitkiä sääriään ökymiljöössä ja suorastaan viettelee katsojan Tuhannen ja yhden yön satujen hengessä.

– No joo, onhan täällä kyllä aurinkoa tullut otettua, Essi myöntää.

Hän on reissussa kunnon köörin kanssa, sillä oman perheen lisäksi Dubain lämmöstä nautiskelee muitakin sukulaisia.

– Tämä on jo kolmas kertani Dubaissa. Tykkään siitä, että täällä on varmuudella aina niin lämmin. Lisäksi tämä on mielestäni täydellinen yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa.

Lue myös: Suomalaiset missikaunottaret estottomina toisella puolella maailmaa - bikiniposeeraukset räjäyttävät tajunnan: "Nätit melonit"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) jakama julkaisu

Muodokas Essi ja kauniin sensuellit pikkubikinit ovat yhdistelmä, joka saa useammankin uroon korjaamaan aurinkolasiensa asentoa. Vaalea kaunotar kuitenkin korostaa kunnioittaneensa paikalliskulttuuria pukeutumisen suhteen.

– Hotellilla ja muilla turistialueilla voi olla vähän rennommin, mutta yleisillä paikoilla olkapäät ja polvet ovat peitossa. Se kuuluu hyviin tapoihin.

Lue myös: Missikaunottaret Essi Unkuri ja Beata Papp laittoivat hynttyyt yhteen: Miehiltä pääsy kielletty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) jakama julkaisu

Helteisen auringon lisäksi Dubai tunnetaan valtavista pilvenpiirtäjistään ja pröystäilevistä ostosmahdollisuuksistaan.

– Olen yleensä aika tarkka shoppailija enkä hirveästi ostele ylimääräistä. Mutta kyllä täältä taisi jotain tarttua matkaan…

Entä ovatko niskat jo kipeät pilvenpiirtäjien ihmettelystä?

– Heh, ovathan ne aika korkeita! Juuri tänä aamuna kävimme Burj Khalifassa (828-metrisessä maailman korkeimmassa rakennuksessa, toim. huom.) ihastelemassa auringonnousua, hyväntuulinen Essi raportoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Henkilön ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) jakama julkaisu

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!