Uutiset

Povipommin mitta tuli täyteen! Marika Fingerroosin, 40, tyrmäävät Instagram-kuvat villitsevät miehiä - ex-salarakkaalle tykitetään häpeilemättä peniskuvia: ”Ei niitä loputtomasti jaksa katsella”

02.12.2019 20:04

Kesällä 2004 koko Suomi oppi tuntemaan Marika Kristiina Fingerroosin. Uskomattoman uhkealla ja luonteeltaan leikkisällä villikisalla oli niin härskiä vispilänkauppaa Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen kanssa, että lehdistö keksi lanseerata täysin uuden ja sittemmin kuolemattoman termin: salarakas.

Pitkään julkisuudelta piilotellut Marika on jälleen avannut sanaisen arkkunsa. Tuoreimmassa Seiskassa hän uskaltautuu ensimmäistä kertaa kertomaan julkisesti joitakin vuosia sitten kokemastaan karmeasta piinasta. Entinen kohukaunotar alkoi tuolloin saada oudolta vainoajalta läähätyspuheluita ja uhkaavia viestejä.

– Se vaan jatkui ja jatkui. Lopulta päätin viedä asian eteenpäin poliisille, ja suureksi helpotuksekseni he pääsivät tämän vainoajan jäljille.

Lue lisää: Kohukaunotar Marika Fingerroos järkyttyi: Vainoaja uhkasi tappaa!

Häpeilemättä kikkelikuvia

Omanlaistaan vainoamista Marika on kokenut myös sosiaalisessa mediassa, jossa miehet tykittävät hänelle häpeilemättä kikkelikuvia.

– Et edes uskoisi, jos kertoisin, miten paljon niitä saan. Jos niitä alkaa tulla enemmän, joudun valitettavasti blokkaamaan. Ei niitä nimittäin loputtomasti jaksa katsella, hän hymähtää.

Lue myös: Uhkailu ja jatkuva piina jätti jälkensä Marika Fingerroosiin: ”Onneksi minulla on iso koira!”

Marika arvelee yhden syyn penisvyörylle olevan hänen varsin rohkea Instagraminsa. Puolihävyttömät poseeraukset ja anteliaat alusvaatekuvat voivat lähettää väärän signaalin.

– Miksi naisten pitäisi peitellä kurvejaan? Tykkään matkustella Ranskassa ja Italiassa, jossa naiset uskaltavat tuoda kunnolla muotojaan esille. Meillä Suomessa kulttuuriin kuuluu niin omituinen peittely, ettemme ole enää kaukana muslimimaasta!

Kaksilahkeiset lähestyvät

Näyttävä nainen saa muutenkin runsaasti huomiota osakseen. Vaasassa vaikuttava vaaleaverikkö ei enää kovin usein jalkaudu Pohjanmaan yöhön - mutta silloin kun jalkautuu, kaksilahkeiset lähestyvät välittömästi.

– Kyllähän sitä huomiota ihan kiitettävästi tulee. Joskus joutuu useamman kerran sanomaan, että kiitos vaan kohteliaisuuksista, mutta vietän iltaa mieluummin ystävieni kanssa, Marika murisee.

Lue myös: Tyrmäävä ex-kohukaunotar! Marika Fingerroos, 40, avautuu pohjalaismiesten lähentelyistä: ”Jos meikäläisen hameen alle alkaa ilman lupaa työntää kättä...”

– Nykyään sitä arvostaa enemmän sellaista meininkiä, että olemme tyttöjen kanssa porukalla jonkun ystävättären luona, teemme hyvää ruokaa ja juomme viiniä. Yökerhoissa tulee juostua nykyään aika harvoin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilmastonmuutos on vakava asia ja jokainen voi kantaa kortensa kekoon pienillä muutoksilla, mutta se, että lopetan lihan syönnin ja vielä suomalaisen lihan, niin ei ole MIELESTÄNI järkevää. Suomen maatalouden tärkeimmistä hiilinieluista ovat laajat ja hyvin hoidetut nurmet. Hyvin kasvava maa päästää vähemmän kasvihuonekaasuja eli maan rakenne ja ravinteet vaikuttavat. <~ moni maa ei tosiaan ole yhtä tarkka, meillä hiilitasapainon mittausta ja laskentaa kontrolloidaan. Suomessa hoidetaan maan kasvukuntoa hiilen sitomiseksi ja päästöjen minimoimiseksi. Joten ilmastoviisas maatalous ja ennen kaikkea hyvin hoidettu kokonaisuus on meidän valtti. Se että lopetetaan lihan syönti ja kaikki ei todellakaan lopeta, mutta leikitään, että useimmat, joten oma suomalainen maatalous kuolee, eikä kannata enään. Tilat loppuu-> joten niille muutamille ihmisille, jotka taatusti syö lihaa aina hautaan saakka tuodaan se liha esim. Brasiliasta tai lähempää saksasta. Meinaatteko, jotta hiilijalanjälki on pienempi, kun tulee merten yli kuljetukset yms. Miettikää ja pitäkää maalaisjärki 🙌 ja ps. Jos päädyt sit yhtäkkiä vegaaniksi eli tarkoitan nyt tätä kouhotusta, niin äläpä sit himoitte sitä lihaa, vaan ime ananasta tai porkkanaa 🙌 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #ilmastonmuutos #suomi #liha #lihantuotanto #suomenmaatalous #finnishnature #finland #climatechange

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!