fbq
Uutiset
28.11.2019 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Marika Fingerroos uhattiin tappaa.
Kohukaunotar Marika Fingerroos järkyttyi: Vainoaja uhkasi tappaa!
Uutiset
28.11.2019 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Kesällä 2004 koko Suomi oppi tuntemaan Marika Kristiina Fingerroosin. Uskomattoman uhkealla ja luonteeltaan leikkisällä villikisalla oli niin härskiä vispilänkauppaa Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen kanssa, että lehdistö keksi lanseerata täysin uuden ja sittemmin kuolemattoman termin: salarakas.

Julkiseksi muuttunut salasuhde Vesaan kuivui kuitenkin nopeasti, eikä Marikaa ole nähty enää vuosiin lehtien palstoilla. Siksi Seiska päätti piipahtaa kaunottaren kotikulmilla Vaasassa ja kysäistä, mitä entiselle kohublondille nykyään kuuluu.

– Oikein hyvää, kiitos kysymästä! Elän aika seesteistä perhe-elämää, olen onnellisesti avioliitossa ja minulla on kaksi reipasta poikaa, Marika selostaa Seiskalle.

Lue myös: Marika Fingerroos loksautti leuat superrohkeilla kuvillaan - poseerasi täysin alasti: ”Tulee hiki, kun katselee” – katso!

Vaikka hurjimmista otsikoista on aikaa jo lähes 15 vuotta, Marika tunnistetaan edelleen. Tunnettuudella on kuitenkin ollut myös synkkä varjopuolensa. Marika uskaltautuu vasta nyt kertomaan julkisesti pitkästä piinastaan, josta sai kärsiä joitakin vuosia sitten.

– Aloin yhtenä yönä saada läähätyspuheluita ihan oudosta numerosta. Niissä ei puhuttu mitään, vaan kuulin ainoastaan pelottavaa huohotusta, Marika muistelee.

– Näiden puheluiden lisäksi samasta numerosta alkoi tulla todella häiritseviä viestejä. Ne muuttuivat yhä uhkaavimmiksi, ja lopulta niissä uhattiin jo tappaa minut.

Lue lisää Marikaa piinanneesta uhkailijasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »