Vain Seiskassa!
Nici Jaara - Marianne Kallio: ero

Povipommi Marianne Kallio ja ex-gangsteripomo Nici: Ero!

09.07.2019 08:05

Tosi-tv -ohjelmista julkisuuteen ponnistanut, eroottisissa kuvissa poseerannut Marianne Kallio, 25, kertoi keväällä 2019 olevansa rakastunut nainen. Hän oli löytänyt rinnalleen 43-vuotiaan Nicin, jonka kanssa suhde oli syventynyt nopeasti. Kihlat koittivat aprillipäivänä.

Toukokuussa pariskunta antoi Seiskalle haastattelun, jossa he kertoivat yhteiselostaan.

- Ulkonäkö veti puoleensa, mutta rakastuin vasta, kun huomasin, että Mariannella on aivotkin. Olin saanut mediasta mielikuvan blondista. Se karisi nopeasti, kun aloimme soitella ja jutella. Parhaimmillaan soittelimme 5–6 tunnin videopuheluita, Nici kertoi.

Marianne puolestaan hehkutti miestään sanoen tämän olevan likimain täydellinen kumppani hänelle.

- Nici on juuri täydellinen kokonaisuus minulle. Meidän luonteet luonteet, arvot ja kaikki sopivat hyvin yhteen. Mutta lyhyesti: kunnioittava, todella tasapainoinen, rauhallinen, vahva henkisesti sekä ulkoisesti, huumorintajuinen ja romanttinen....ulkönäkö,  sanotaan että tämä lista on loputon.

Ero! 

Kesän kuluessa Mariannen sosiaalisen median seurajaat saivat huomata, että yhteiskuvat pariskunnasta olivat kadonneet. Myös Seiskalle tuli vinkkejä, joiden mukaan suhde olisi kaikessa hiljaisuudessa päättynyt.

Nyt Marianne vahvistaa, että kihlat on purettu. Hän ja Nici jatkavat elämäänsä erillään, mutta hyvinä ystävinä.

- Olemme eronneet, mutta olemme suhteen päättymisestä huolimatta hyvissä väleissä, Marianne kertoo Seiskalle.

Hän myös tähdentää, että "eron syyt ovat henkilökohtaiset". 

Suhde keräsi jo alkuvaiheessa paljon huomiota osakseen, osin Mariannen julkkistauksen myötä ja osin siksi, että Nicillä on synkkä menneisyys. Hän on istunut vankilassa vakavista rikoksista ja kuulunut pahamaineiseen jengiin.

Arkistojuttu: Marianne Kallion tuore kihlattu Nici Jaara rankasta rikostaustastaan: "Tulevaisuus oli joko vankila tai hauta!"

Seiskalle mies kertoi, että on sovittanut tekonsa ja tekee nykyisin töitä normaalisti, kuin kuka tahansa muukin kansalainen. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen, Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!