Uutiset
Katso kuva!

Povipommi Jessica Edström julkaisi harvinaisen kuvan – lupaa olla seuraavat seitsemän päivää alasti!

13.02.2018 15:06

Vaalea povipommi Jessica Edström ihastutti aikoinaan muun muassa Seiskan tähtityttönä ja muutamissa kauneuskilpailuissa. Sittemmin mallikaunotar on matkustellut ympäri maailmaa ja herättänyt paljon huomiota rohkeilla valokuvilla, joita hän julkaisee tiheään tahtiin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Nyt menee Jessica Edströmin kiusoittelu todella pitkälle - kuka ihme on ottanut suomalaiskaunottaresta näin rohkeat kuvat? Katso!

Alkuvuoden Jessica vietti Chilessä, mutta palasi äskettäin kotiinsa Miamiin. Kotioloissa hän ei kauaa viihtynyt, vaan lähti Karibian risteilylle. Matkalle lähtiessään hän julkaisi Instagramissa todella harvinaisen kuvan. Laivalla otetussa kuvassa Jessica nimittäin poseeraa täysissä pukeissa! Tyylikäs kaunotar on pukeutunut kesäiseen mekkoon ja valkoiseen hattuun.

 

I'll be 90% naked the next 7 days. #cruisetime ⛴ - - I booked this Caribbean cruise a few months ago and today it's finally the day for departure. BUT I never even had a thought about the cruise could possible be a ONE WAY cruise. Wtf is even that haha, who gets on a few days cruise without returning to the same port you departed from!?! I never heard of that and I didn't think I had booked that (well, it did not say anywhere it was a one way cruise, but it never either said I would return to Miami)!!! ? I didn't know if I should laugh or cry when I yesterday found out that in the end of the week I'll actually be stranded on an island with no return back to Miami ? That was NOT my plan ? Well anyway, it's and adventure and it will be fun ?

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

Lue myös: Kääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!!

Alasti risteilyllä!

Kuvatekstissä Jessicalla on faneilleen iloisia uutisia. Hän lupaa olla seuraavien seitsemän päivän aikana 90 prosenttia ajasta alasti. Jos Jessican Instagram-päivitysten tahti pysyy tämän viikon ajan yhtä vilkkaana kuin aikaisemmin, niin Jessican ihailijoiden kannattaa laittaa kaunottaren Instagram-tili tehoseurantaan.

Lue myös: Huhhuh, Jessica Edström jälleen vauhdissa: yllään pelkät pikkustringit – kuva!

Jäi ilman paluulippua!

Lisäksi Jessica kertoo, että hänelle kävi risteilyn kanssa pieni kömmähdys.

– Varasin tämän Karibian risteilyn pari kuukautta sitten ja tänään on vihdoin lähtöpäivä. Mutta en koskaan ajatellut, että risteily on vain yhteen suuntaan. Kuka ottaa muutaman päivän risteilyn ilman, että palaa samaan satamaan mistä lähti!?! En tiennyt olisiko pitänyt itkeä, vai nauraa, kun eilen sain selville, että viikon lopussa jumitun saarelle ilman paluuta Miamiin. Tämä ei ollut suunnitelmani. No joka tapauksessa tämä on seikkailu ja se tulee olemaan hauskaa, kaunotar tilittää kuvatekstissä.

Lue myös: Ohhoh, suomalainen povipommi Jessica Edström keikistelee eroottisella musiikkivideolla – jo kymmeniä miljoonia katsojia!

 

That #mood ??

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!