Katso kuva!
Jessica Edströn risteilee alasti.

Povipommi Jessica Edström julkaisi harvinaisen kuvan – lupaa olla seuraavat seitsemän päivää alasti!

13.02.2018 13:06

Vaalea povipommi Jessica Edström ihastutti aikoinaan muun muassa Seiskan tähtityttönä ja muutamissa kauneuskilpailuissa. Sittemmin mallikaunotar on matkustellut ympäri maailmaa ja herättänyt paljon huomiota rohkeilla valokuvilla, joita hän julkaisee tiheään tahtiin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Nyt menee Jessica Edströmin kiusoittelu todella pitkälle - kuka ihme on ottanut suomalaiskaunottaresta näin rohkeat kuvat? Katso!

Alkuvuoden Jessica vietti Chilessä, mutta palasi äskettäin kotiinsa Miamiin. Kotioloissa hän ei kauaa viihtynyt, vaan lähti Karibian risteilylle. Matkalle lähtiessään hän julkaisi Instagramissa todella harvinaisen kuvan. Laivalla otetussa kuvassa Jessica nimittäin poseeraa täysissä pukeissa! Tyylikäs kaunotar on pukeutunut kesäiseen mekkoon ja valkoiseen hattuun.

Lue myös: Kääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!!

Alasti risteilyllä!

Kuvatekstissä Jessicalla on faneilleen iloisia uutisia. Hän lupaa olla seuraavien seitsemän päivän aikana 90 prosenttia ajasta alasti. Jos Jessican Instagram-päivitysten tahti pysyy tämän viikon ajan yhtä vilkkaana kuin aikaisemmin, niin Jessican ihailijoiden kannattaa laittaa kaunottaren Instagram-tili tehoseurantaan.

Lue myös: Huhhuh, Jessica Edström jälleen vauhdissa: yllään pelkät pikkustringit – kuva!

Jäi ilman paluulippua!

Lisäksi Jessica kertoo, että hänelle kävi risteilyn kanssa pieni kömmähdys.

– Varasin tämän Karibian risteilyn pari kuukautta sitten ja tänään on vihdoin lähtöpäivä. Mutta en koskaan ajatellut, että risteily on vain yhteen suuntaan. Kuka ottaa muutaman päivän risteilyn ilman, että palaa samaan satamaan mistä lähti!?! En tiennyt olisiko pitänyt itkeä, vai nauraa, kun eilen sain selville, että viikon lopussa jumitun saarelle ilman paluuta Miamiin. Tämä ei ollut suunnitelmani. No joka tapauksessa tämä on seikkailu ja se tulee olemaan hauskaa, kaunotar tilittää kuvatekstissä.

Lue myös: Ohhoh, suomalainen povipommi Jessica Edström keikistelee eroottisella musiikkivideolla – jo kymmeniä miljoonia katsojia!

 

That #mood ??

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

 

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: Ari Lahti ja instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!