fbqKääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!! | Seiska
jessica EDström

Kääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!!

Hotnow | 01.02.2018 19:59

Seiskan Tähtityttönä aikanaan julkisuuteen noussut Jessica Edström on jo vuosia viihtynyt ulkomailla, ja supervaalea suomalaisnainen kääntää katseita minne ikinä meneekään.

Muodokas Jessica ei pelkää esitellä kurvejaan, ja naisen some-tilit ovatkin täynnä toinen toistaan rohkeampia otoksia, ja kaikki kuvat lähes poikkeuksetta testailevat some-alustojen herutussääntöjä.

Samaa kaavaa noudattaa Jessican kaksi viimeisintä julkaisua. Toisessa hän esittelee muhkeaa poveaan samalla, kun hän kertoo olevansa yksi niistä henkilöistä, jotka ovat aina ajoissa joka paikassa. 

Toisessa prameilee Jessican komea perä. Kuvatekstissä hän valistaa seuraajiaan vasemmassa kankussaan olevasta arvesta.

- Muuten, hauska fakta. Kuten näette, me monet suomalaistytöt olemme tavaramerkittyjä pienellä kuopalla takapuolessamme. Se on itse asiassa arpi vauvana saamastamme rokotteesta. He varmasti ajattelivat, ettei arpi takapuolella olisi niin näkyvä. He olivat väärässä, Jessica kirjoittaa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!