Uutiset
Katso kuvat!

Povipommi Asal Bargh poseeraa vähäpukeisena kostean kuumissa vesiputouskuvissa - seksikkäät kuvaukset aiheuttivat riidan turistipariskunnalle: "Siinä kävi hiukan pahasti" - katso kuvat!

14.08.2020 13:04

Uhkeista muodoistaan ja rohkeista kuvistaan tunnettu mallikaunotar Asal Bargh näyttää sihisevän kuumalta tuoreissa vesiputouskuvissaan. Kaunotar paljastaa eksoottisen kuvauskohteen löytyvän läheltä monille suomalaisille hyvin tutusta matkakohteesta Tallinnasta. 

Jägala-vesiputous on vain 20 minuutin ajomatkan päässä etelänaapurimme Viron pääkaupungin keskustasta. Tropiikkia muistuttavaan maisemaan on päässyt matkustamaan Suomesta heti koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitusten purkamisen jälkeen.

Mallina  työskentelevän Asalin työt kärsivät todella paljon pandemian takia. Kaunottaren oli tarkoitus lähteä tänä vuonna Viroa pidemmälle poseeraamaan. 

- Olin menossa Jenkkeihin just viikkoa aiemmin, kun laitettiin kaikki rajat kiinni. Mulla oli paljon ohjelmaa siellä, kuvauksia sun muuta. Kaikki sitten jäi, enkä varmaan ihan heti pääse sinne, Asal harmittelee. 

Tarkemmin hän ei voi paljastaa, mitä Atlantin toisella puolella oli luvassa. 

- Niistä mä en vielä saa puhua, koska jos se joskus vielä toteutuu, niin haluan pitää sen yllätyksenä, Asal intoilee.

Lue myös:  Rintava malli Asal Bargh seksikkäissä bikinikuvauksissa Tallinnan vesiputoksilla – viettelevät kuvat! 

 Asal Bargh vesiputouksella Virossa. Kuvaaja ROCKYJAY2020
 Asal Bargh vesiputouksella Virossa. Kuvaaja: Jay Rock.

Hauskoja kommelluksia

Mystisyydestä huolimatta povipommi kertoo, että hänen kesäaikansa on sujunut pääasiassa kuntosalilla. Kovan treenin tulokset voi helposti huomata kaunottaren tuoreista kuvista. Hänen kurvinsa näyttävät entistäkin upeammilta uusissa otoksissa. 

- Joo, sitä ei uskoisi, mutta ne on joo ihan Tallinnassa otettu, Asal kertoo otoksistaan. 

Yllättävää kaunottarelle oli se, että paikalla oli paljon turisteja ja suomalaisia ihailemassa vesiputousta. 

- En olisi ihan heti uskonut, että suomalaiset tietävät tätä paikkaa. Se on enemmän paikallisten tiedossa, joista yksi sitä meille suositteli.

Kuvausten aikana sattui myös hauskoja kommelluksia. Yksi kevytmuotoinen selkkaus naurattaa kovasti Asalia, kun hän sitä muistelee. 

- Siinä kävi hiukan pahasti, kun olin bikineissä siellä. Siinä oli joku pariskunta ja niille tuli riita siitä, että miksi mies katsoo minua. Hän siinä muka otti kuvia siitä vesiputouksesta, vaikka hänen kameransa oli enemmänkin minuun päin, Asal naurahtaa.  

Lue myös: "Kurvikas sometähti Asal Bargh haki Playboyhin: ”Olin haastattelussa alasti, mutta feikkirinnat romuttivat haaveeni!”

Kuvassa Asal Bargh.  Seiska / nimettömänä pysyttelevä kuvaaja ROCKYJAY2020.
 Asal Bargh vesiputouksella Virossa istustelemassa. Kuvaaja Jay Rock.

Ongelmia katseista

Kurvikas kaunotar paljastaa, että ylimääräisistä silmäpareista oli hieman harmia eksoottisen oloisessa ympäristössä. Hänellä esimerkiksi kesti vaatteiden vaihdossa pidempään kuin oli tarkoitus. 

- Siellähän ei ole mitään paikkaa, missä voi mennä rauhassa vaihtamaan bikineitä. Minulla kesti hieman kauan, kun piti laittaa pyyhe päälle ja pitää sitä sekä ylhäällä että alhaalla. Joka puolella oli ihmisiä ja koitin vain katsoa, että missä saisin vaihdettua kaiken, Asal kertoo.

Lue myös: "Jari-Matti Latvalaan yhdistetty malli Asal Bargh kauhistelee: ”Saan outoja ehdotuksia, kuten…” 

Tuijottavien turistien takia Asal joutui keskittymään enemmän poseerauksiinsa, minkä vuoksi hän huomasi vasta jälkikäteen jaloissaan paljon naarmuja. Vedessä olevat terävät kivet olivat raapineet monia pieniä mutta syviä naarmuja. 

- Jalat oli aika pahan näköiset, Asal toteaa.

Kivistä kaunotar kuitenkin rakensi itselleen pienen jakkaran, jonka päällä hän otoksissa istuu hyvin aistikkaasti. Kivet eivät kuitenkaan olleet kovin vakaa alusta istua. 

- Kaaduin pari kertaa siihen veteen. Kuvassa näyttää siltä, että olen aika nätisti, mutta oikeasti heiluin aika paljon, Asal naurahtaa.  

Liukkaista kivistä saamistaan naarmuista huolimatta mallilla oli ollut erittäin hauskaa. 

- Aina sattuu ja tapahtuu ja useimmiten ne on hauskoja tapauksia. Kaikki nuo naarmut ja ihmisten katseet. Ne kaikki vaan kuuluu siihen tilanteeseen. Niistä kaikista jää hauska muisto.

 Asal Bargh vesiputouksella Virossa istustelemassa. Kuvaaja ROCKYJAY2020
 Asal Bargh vesiputouksella Virossa itse rakentamansa kivituolin päällä. Kuvaaja Jay Rock.

Herätti vihaa

Hauskoista kuvauksista kaunotar ei selvinnyt kuitenkaan ilman harmejakaan. Asal paljastaa, että hänelle läheteltiin raivokkaita viestejä sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hän julkaisi vesiputouksilla otetun muutaman otoksen.  

Lue myös: Jari-Matti Latvalaan yhdistetty missikaunotar Asal Bargh paljastaa: Jatkot ökyhotellin sviitissä! 

Suurin osa niistä kohdistui koronaviruksen leviämisen pelkoon. Asalia yritettiin kovasti mustamaalata matkustamisesta toiseen maahan. 

- Minulle kommentoitiin, että etkö nyt pysyisi Suomessa. Että eikö Suomessa ole parempia paikkoja kuvata? 

 Asal Bargh vesiputouksella Virossa. Kuvaaja ROCKYJAY2020
 Asal Bargh esittelee parempia puoliaan vesiputouksella Virossa. Kuvaaja Jay Rock.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Jay Rock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!