Hotnow

Rintava malli Asal Bargh seksikkäissä bikinikuvauksissa Tallinnan vesiputoksilla – viettelevät kuvat!

11.08.2020 06:37

Kurvikas mallikaunotar Asal Bargh aloitti uransa kameran edessä Suomen Huippumissi -kilpailusta vuonna 2013. Tuolloin hän voitti Miss Supernationalin tittelin. 

– Osallistuin kisaan puoliksi vitsillä. Tarkoituseni ei ollut missään vaiheessa olla malli ja missi, Asal muistelee.

Kisan jälkeen kuvaajat ottivat Asaliin yhteyttä, ja hän alkoi tehdä mallin töitä. Haaveissa oli päästä meikkaaja-maskeeraajaksi, koska Asal tykkää kaikesta kauneuteen liittyvästä. Nyt hän tekee meikkaajan töitä satunnaisesti mallin töidensä ohella.

asal

Lue myös: Kurvikas sometähti Asal Bargh haki Playboyhin: ”Olin haastattelussa alasti, mutta feikkirinnat romuttivat haaveeni!”

Asalin sydäntä kukaan ei kuitenkaan ole vielä saanut sykkimään rakkauden tahtiin. Vaikka Asal ehdittiin julkkisten suljetuissa Eyes Wide Shut -bileissä liittää Jari-Matti Latvalaan, hän sanoo olevansa yhä sinkku. Romantiikkaa parin välillä ei kaunottaren mukaan ole.

Ihannemiestään hän kuvaileekin rehelliseksi, huumorintajuiseksi herrasmieheksi, joka hyväksyy ja osaa huomioida hänet. Mies ei myöskään saa olla mustasukkainen hänen mallin työstään, ja luottamus on parisuhteessa tärkeintä.

asal

Lue myös: Jari-Matti Latvalaan yhdistetty malli Asal Bargh kauhistelee: ”Saan outoja ehdotuksia, kuten…”

Luottamusta hän pitääkin tärkeimpänä asiana parisuhteessa. Varsinkin somesta kaunottarelle sataa yhteydenottoja, ja miehen pitää luottaa, ettei hän lähde viettelijöiden matkaan.

Asal onkin joutunut estämään ison joukon viestittelijöitä, koska nämä ovat lähetelleet hänelle törkykuvia. 

– Jos lähettää kuvan intiimialueistaan, niin se on ihan varma blokkaus!

asal

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Jay Rock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!