fbq
Uutiset
10.10.2020 13:14
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nelonen Media
Lauri Taats
Potkut tv-ohjelmasta, julkkismiesten salaseura ja suhde Amanda Harkimoon! Tutkintavankeudessa viruva Lauri Taats tunnetaan lukuisista kohuista!
Uutiset
10.10.2020 13:14
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nelonen Media

Toimittaja Maria Veitolan Maria!-ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut lihaskimppu Lauri Taats, 35, on ollut usean viikon putkassa.

Helsingin käräjäoikeuden pakkokeino-osastolta kerrotaan, että Lauri vangittiin syyskuun lopussa törkeästä huumausainerikoksesta epäiltynä. Laurin lisäksi jutussa ei ole muita vangittuja.

Lue lisää: Epäillään kokaiinikaupoista! Tv:stä tuttu kohujulkkis Lauri Taats virunut jo viikkoja tutkintavankeudessa!

Laurin tv-ura Maria Veitolan rinnalla kariutui tuomioon, joka tuli törkeästä pahoinpitelystä.
Laurin tv-ura Maria Veitolan rinnalla kariutui tuomioon, joka tuli törkeästä pahoinpitelystä.

Vankeus uhkaa

Mikäli Lauri tuomitaan kyseisestä rikosnimikkeestä, häntä odottaa vankeusrangaistus. Törkeästä huumausainerikoksesta rangaistus on vähintään yksi ja enintään kymmenen vuotta vankeutta.

Laurilla on ennestään rikosrekisteri, joka koostuu lähinnä pahoinpitelyistä. Hän joutui vuonna 2011 jättämään työnsä television Maria!-ohjelmassa, kun hänet tuomittiin pahoinpitelystä ja törkeästä pahoinpitelystä.

Lue myös: Tässä on Sisäpiiri-skandaaliryhmän törkykuningas - arvioi roisisti missejä: Koen olevani vastuussa tästä!

Tapauksessa oli kyse siitä, että Lauri oli pahoinpidellyt kaksi miestä Helsingin keskustassa Nelosen Dance-ohjelmasta tutun Ima Iduozeen kanssa.

SEISKA 21/2018 Laurin rinnalla on nähty useita julkkisnaisia. Dj Amanda harkimo on yksi Taatsin  takavuosien valloituksista.
SEISKA 21/2018 Laurin rinnalla on nähty useita julkkisnaisia. Dj Amanda harkimo on yksi Taatsin  takavuosien valloituksista.

Rakas on strippari

Lauri on televisiouransa jälkeen ollut otsikoissa lähinnä naisasioidensa vuoksi. Amanda Harkimon kanssa seurustelleen Laurin uutisoitiin viime toukokuussa lyöneen hynttyyt yhteen strippari Sofia Leppäkorven kanssa.

Lue myös: Amanda Harkimon ex-kulta Lauri Taats iski uuden seksipommin: avoimessa suhteessa strippari-Sofian kanssa - kuvat!

Laurin on myös kerrottu kuuluvat julkkismiesten salaseuraan, jota kutsutaan Sisäpiiriksi. Seuraan kuuluu muun muassa räppärit Cheek ja Elastinen sekä tv-persoona Arman Alizad.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »