fbq
Uutiset
18.06.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
reino nordin
Poliisi epäili Reino Nordinia rattijuopumuksesta: ”Olin oman käsityskykyni mukaan ajokuntoinen”
Uutiset
18.06.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Lualajana ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Reino Nordin, 34, sai viimeviikolla käräjäoikeudessa tuomion huumausaineen käyttörikoksesta.

REINO NORDIN SAI HUUMETUOMION: KÄYTTI MARIHUANAN LISÄKSI KOKAIINIA!

Alun perin Reinoa epäiltiin myös rattijuopumuksesta, mutta syytettä siitä ei lopulta nostettu. Reino sanoi kuulustelussa, ettei hän ajanut autoa huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Olin tapahtuma-aikaan oman käsityskykyni mukaan ajokuntoinen, sillä kannabiksen polttamisesta ja kokaiiniviivan käytöstä oli kulunut aikaa noin kaksi vuorokautta, Reino perusteli.

REINO NORDININ HUUMESOTKU PAHENEE: VETI KOKAIINIA BAARISSA!

Reinon verinäytteissä ei myöskään löytynyt merkkejä siitä, että hän olisi kärähtämishetkellä ollut aineiden vaikutuksen alaisena, vaan näytteissä todettiin huumeiden aineenvaihduntatuotteita.

Käräjäoikeus tuomitsi Reinon 30 päiväsakkoon. Reino ei oikeuden pyynnöstä huolimatta toimittanut itse allekirjoittamaansa kirjallista selvitystä nykyisistä nettotuloistaan, joten häntä sakotettiin vuoden 2015 verotuksessa vahvistettujen tulotietojen perusteella. Maksettavaa kertyi 1 470 euroa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Reino Nordinin huumetuomio: näin monesta paikasta aineita löytyi!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »