Uutiset

Pohjalta noussut näyttelijä Mikko Rasila tekee erikoista yhteistyötä yli 100-kiloisen bodarin The Möykyn kanssa – video!

09.09.2018 09:45

Näyttelijä tanssija Mikko Rasila ajautui syöksykierteeseen kolmisen vuotta sitten tapahtuneen eronsa jälkeen. Hän sairastui epilepsiaan, vakavaan masennukseen ja ryyppäsi liikaa. Vasta viime aikoina hän on alkanut tuntea itsensä ”entiseksi Mikoksi”. Sen seurauksena hän on myös päättänyt laittaa itsensä huippukuntoon. Siinä häntä auttaa kehonrakentaja Tuomo ”The Möykky” Korhonen

Lue myös: Ohhoh, syöksykierteessä olleen Mikko Rasilan hurja elämänmuutos: tältä kuoleman partaalla ollut tv-tähti näyttää nyt - kuva!

Yhteistyö pelaa kumpaankin suuntaan, sillä The Möykky puolestaan haaveilee näyttelijän urasta ja hänet on vastikään hyväksytty näyttelijäkouluun. Mikko valmentaa The Möykkyä näyttelemisessä vastapalvelukseksi kuntotreeneistä.

Seiska pääsi Hakaniemen Solana-fitness -kuntosalille seuraamaan kaksikon punttitreenejä.

Katso video!

Lue myös: Entinen TTK-tuomari Mikko Rasila turrutti erotuskaansa alkoholilla – syöksykierre johti kuoleman partaalle: ”Hirveä virhe!”

Lue myös: Näyttelijä Mikko Rasila palaa helvetistä – selvisi vuosien syöksykierteestä: Viime talvi oli aivan helvetin rankka!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Katso video!

Inspiraatiota Justin Bieberiltä! Ex-vaimo tatuoi Amadeus Lundbergin niskan – ”Sattui kamalasti!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!