Pohjalla käynyt Janni Hussi muutti somekäyttäytymistään: ”Saatan olla tukka pystyssä pieruverkkareissa!”

Uutiset | 20.10.2019 08:06

Janni Hussi, 28, kertoi Seiskalle avoimesti vaikeista ajoistaan, jolloin liian hektinen arki oli sysätä hänet hermoromahduksen partaalle.

– Kun olin käynyt kunnolla pohjalla, lupasin itselleni, etten enää ikinä ajaisi itseäni tällaiseen tilanteeseen, vaan pitäisin enemmän vapaata ja antaisin aikaa itselleni. Mutta aina ne työt tuntuivat niin mukavilta, että ajauduin kuin huomaamatta mukaan kaikenlaisiin projekteihin.

Lue lisää: Janni Hussi ajautui hermoromahduksen partaalle: Kärsin paniikkikohtauksista!

Janni havahtui tilanteeseensa vasta tänä kesänä, jolloin hän soi itselleen pitkästä aikaa kunnon hengähdystauon.

– Pidin 1,5 kuukauden kesäloman, jolloin pysähdyin kunnolla miettimään. Tajusin tehneeni koko ajan hirveästi asioita mutta ilman selkeää määränpäätä. Sen jälkeen olen vähentänyt työntekoa ja opetellut sanomaan ei.

Janni Hussi on iän myötä oppinut rauhoittumaan. – Kesällä tajusin, että olen koko ajan kohkannut pää kolmantena jalkana mutta ilman mitään selkeää suuntaa.
Janni Hussi on iän myötä oppinut rauhoittumaan. – Kesällä tajusin, että olen koko ajan kohkannut pää kolmantena jalkana mutta ilman mitään selkeää suuntaa.

 

Lue lisää: Paniikkikohtauksista kärsinyt Janni Hussi havahtui: ”Olen vähentänyt työntekoa ja opetellut sanomaan ei!”

Se todellinen Hussi

Pysähtymisen ja itsensä kohtaamisen ansiosta Janni tajusi, millainen hän on oikeasti ihmisenä.

– En tiedä, tuleeko se iän mukana, kun 30 lähestyy mittarissa, mutta nykyään uskallan olla enemmän oma itseni. Somessakaan ei enää näy sitä viimeisen päälle tällättyä ja vakavaa Jannia, vaan saatan olla tukka pystyssä pieruverkkareissa, hän nauraa.

– Aiemmin aina jarruttelin ja mietin, uskallanko sanoa näin ja näin, loukkaantuuko joku tästä ja mahtaako joku pitää minua tyhmänä. Nyt saatan alkaa tanssia bensa-asemalla samaan aikaan, kun Jolle seuraa sivusta naama punaisena.

Lue myös: Hektinen lemmenloma! Turistiryntäys yllätti Janni Hussin ja Joel Harkimon – ”Niin järkyttävästi ihmisiä, ettei voinut kääntyä!”

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!