Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi ja Joel Harkimo lomailivat Italiassa.

Hektinen lemmenloma! Turistiryntäys yllätti Janni Hussin ja Joel Harkimon – ”Niin järkyttävästi ihmisiä, ettei voinut kääntyä!”

Janni Hussilla, 28, on täysi työ pysyä perässä, kun hänen seitsemänvuotias Harri-villakoiransa kipittää luontopolkua ylös. Ympärillä levittäytyy kuvankaunis Kymenlaakso ja Repoveden kansallispuiston huikea ruska.

Lue myös: Janni Hussi ajautui hermoromahduksen partaalle: Kärsin paniikkikohtauksista!

Reipas juoksu ja kirpeä syysilma nostavat punan kaunottaren poskille. Sporttista ja hyväntuulista Jannia ei ole uskoa, kun hän sanoo olevansa väsynyt.

– Saavuimme vasta viime yönä Joelin kanssa Italiasta. Yleensä lomareissuihini kuuluu rauhoittumista ja hyvinvointia, mutta nyt emme olleet sekuntiakaan paikoillaan.

Hektisen Italian-loman jälkeen Repoveden satumaisen kaunis kansallispuisto tekee eetvarttia. – Käymme täällä aina Harrin kanssa. Onneksi Jollekin on sipoolaisena luontoihminen.
Hektisen Italian-loman jälkeen Repoveden satumaisen kaunis kansallispuisto tekee eetvarttia. – Käymme täällä aina Harrin kanssa. Onneksi Jollekin on sipoolaisena luontoihminen.

 

Lue myös: Paniikkikohtauksista kärsinyt Janni Hussi havahtui: ”Olen vähentänyt työntekoa ja opetellut sanomaan ei!”

Roomasta Repovedelle

Janni ja poikaystävänsä Joel Harkimo joutuivat Roomassa ja Vatikaanissa keskelle turistiryntäystä.

– Se on yllättävän kuluttavaa. Varsinkin Vatikaanissa oli niin järkyttävästi ihmisiä, ettei siellä voinut edes kääntyä. En kärsi klaustrofobiasta, mutta sieltä teki kyllä mieli päästä väljemmille vesille, Janni hymähtää ja katselee sitten tyytyväisenä ympärilleen.

– Onhan tämä Repovesi aivan omaa luokkaansa. Kouvolasta kun olen, saavun tänne mielelläni niin usein kuin mahdollista. Täällä mieli lepää.

Lue myös: Joel Harkimo rakkaansa Janni Hussin tukena syöpätaistelussa – ”Yritän olla poikaystävä, jolle voi puhua aina, kun on raskasta!”

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!