fbq
Uutiset
25.08.2019 15:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Rosanna Kulju ja Mailis Penttilä
Podcast-jakso johti täydelliseen välirikkoon – tässäkö syy Mailis Penttilän ja Rosanna Kuljun ystävyyden katkeamiseen? ”Rosanna ei katsonut sitä hyvällä!”
Uutiset
25.08.2019 15:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Helsinki -kilpailusta ja pääkaupungin seurapiireistä tuttujen Rosanna Kuljun ja Mailis Penttilän välirikko on ollut kuuma puheenaihe viime päivinä sen jälkeen, kun Seiska torstaina paljasti, että Mailiksen, 29, ja Rosannan, 28, ystävyys on murskautunut kesän aikana.

Missikaunottaret olivat vuosia ylimpiä ystävyksiä, mutta kesällä kaunottarien välit alkoivat viiletä, eikä heitä enää nähty tuttuun tapaan yhdessä liikenteessä.

Lue lisää: Raju välirikko! Rosanna Kuljun ja Mailis Penttilän ystävyys murskaantui – eivät ole enää missään väleissä!

Pääkaupunkiseudun suihkuseurapiireissä asia huomattiin viimeistään heinäkuun lopussa Rosannan syntymäpäiväjuhlilla, jonne Mailis ei osallistunut.

Rosanna ja Mailis eivät enää myöskään seuraa toisiaan sosiaalisessa mediassa.

Riitaa sisällöstä?

Seiskan luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Mailiksen ja Rosannan välillä vallitsee tällä hetkellä täydellinen välirikko. Se juontaa mitä ilmeisimmin juurensa Riisuttu by Rosanna -podcastiin, jossa Mailis oli tänä kesänä vieraana.

Mailis ja Rosanna
Mailis (vas.) ja Rosanna ehtivät olla vuosia hyvin läheisiä ystäviä ja kiertää yhdessä myös Helsingin iltaelämää.

Podcastin nauhoitukset ottivat takapakkia, kun Mailis alkoi yllättäen vetää aiempaa tiukempaa linjaa yksityisasioistaan. Hän ryhtyi myös tauolle sosiaalisesta mediasta eikä enää ollut halukas jutustelemaan kaikista aiheista podcastissa.

– Rosanna ei katsonut sitä hyvällä. Hän antoi Mailiksen kuulla kunniansa, josta taas Mailis pahoitti mielensä, missien lähipiiristä supatellaan.

Myös Seiska uutisoi poikkeuksellisen avoimesta podcast-jaksosta. Kyseisessä jaksossa Mailis kertoi muun muassa yhteiselostaan avomiehensä Pekan kanssa.

Lue lisää: Mailis Penttilä elää häpeilemättä rikkaan miehensä rahoilla – luottokortissa rajaton ostomahdollisuus: Pari kertaa summa on ollut niin suuri, että on tullut sanomista!

Mailis kertoi podcastissa, ettei käy enää töissä, eikä hänellä ole itsensä mukaan lainkaan omia tuloja. Hän viettää päivät kotona ja hoitaa kodin arkisia rutiineja.

Mailis kertoi käyttävänsä myös puolisonsa luottokorttia ja tekee sillä perheen kaikki ostokset.

- Minä hoidan meidän kaikki ostoksemme ruoasta lähtien. Pekka ei käy kaupassa ikinä. Hän ei varmaan osaisi edes ostaa mitään. Minulla on Pekan rinnakkaiskortti, eikä ostoille ole rajaa.

Naiset kommentoivat

Seiska tavoitti vaitonaisen Mailiksen, joka kuitenkin myönsi välirikon olevan totta.

– Kyllä se valitettavasti pitää paikkansa, emme ole tällä hetkellä tekemisissä. Onneksi ympärilläni on kuitenkin ihania ihmisiä, joihin voin luottaa, Mailis muotoili.

Lue lisää: Mailis Penttilä vahvistaa täydellisen välirikon Rosanna Kuljun kanssa – ”Emme ole tekemisissä!”

Rosanna ei sen sijaan halunnut avata vallitsevaa tilannetta juuri mitenkään.

– Minun henkilökohtaiset asiani eivät kuulu kenellekään muille! Eivät varsinkaan julkisuuteen, hän jyrisi Seiskalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »