fbq
Uutiset
25.07.2019 16:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: ARI LAHTI, Instagram
Mailis Penttilä
Mailis Penttilä elää häpeilemättä rikkaan miehensä rahoilla – luottokortissa rajaton ostomahdollisuus: Pari kertaa summa on ollut niin suuri, että on tullut sanomista!
Uutiset
25.07.2019 16:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: ARI LAHTI, Instagram

Miss Helsinki -kaunotar ja tosi-tv-tähti Mailis Penttilä elää miehensä rahoilla – eikä häpeä sitä pätkääkään.

Mailis elää parisuhteessa liikemies Pekka Koskisen kanssa. Aikaisemmin ravintola-alan töitä tehnyt Mailis ei käy enää töissä, eikä hänellä ole itsensä mukaan lainkaan omia tuloja. Hän viettää päivät kotona ja hoitaa kodin arkisia rutiineja.

-Tein pitkään päivätöitä, mutta tienestini eivät olleet taloudessamme kovin suuria summia. Meillä kävi siivoja, jolle maksoimme noin puolet kuukausipalkastani. Sitten ehdotin itse, että irtisanomme siivoojan ja minä alan hoitaa kotia. Kotiin jääminen oli minun ideani, Mailis kertoi Riisuttu by Rosanna -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Leipurikaunotar Mailis Penttilä ja Pekka-rakas avoimina parisuhteestaan: ”Se toimii meillä hyvin!”

 - Yritän tehdä kaiken Pekalle todella helpoksi. En halua, että hänelle tulee kodin asioista mitään stressiä. Pystyn sillä tavalla auttamaan häntä. Vaikka Pekka tuo rahan perheelle, on minulla oma osuuteni tässä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕🇮🇹

A post shared by Mailis Penttilä (@mailispenttila) on

Rajaton luottokortti

Koska Mailis ei käy töissä, elää hän avopuolisonsa rahoilla. Hän muun muassa hoitaa perheen kaikki ostokset.

- Minä hoidan meidän kaikki ostoksemme ruoasta lähtien. Pekka ei käy kaupassa ikinä. Hän ei varmaan osaisi edes ostaa mitään. Minulla on Pekan rinnakkaiskortti, eikä ostoille ole rajaa.

Lue myösPovipommi Mailis Penttilä ja miljonäärirakas: Lemmenloma Italiassa – ”Juhannus ei ole suosikkijuttujamme!”

Mailis sanoi olevansa ostostensa suhteen melko tarkka, eikä hän osta tuhansien eurojen merkkimekkoja, vaikka se olisikin mahdollista. Hänen mukaansa Pekka pystyy tarkistamaan korttinsa tapahtumat halutessaan.

- Pekka saa kortistaan kuukausitiliotteen. Hän on tarkastanut sen pari kertaa. Ostan paljon Stockmannilta, niin tiliotteessahan lukee vain kaupan nimi. Yritän aina luetella ostamiani asioita. Perustelen laskut sillä, että olen ostanut Pekalle shampoota. Sitten hän miettii, olenko todella ostanut shampoota monella tuhannella eurolla. Ostan sitä ehkä muutaman kerran vuodessa. Pari kertaa summa on ollut niin suuri, että on tullut hieman sanomista. Silloin minulle on tullut paha mieli, ja olen ollut ojentamassa korttiani takaisin, Mailis naureskeli.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »